National

Waze și Google Maps ar putea deveni istorie! Un român a dezvoltat o nouă aplicație

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Waze și Google Maps ar putea deveni istorie Un român a dezvoltat o nouă aplicație
Veste bună pentru șoferii din România!

Waze și Google Maps ar putea deveni istorie! Veste bună pentru șoferii din România! Un român a dezvoltat o aplicație care concurează cu succes cu Waze și Google Maps.

Pentru șoferi a devenit o obișnuință să folosească diverse aplicații de navigație atunci când pornesc la drum, fie pentru a găsit o adresă pe care nu o cunosc, fie pentru a găsit traseul mai scurt sau chiar pentru a verifica dacă pe drum există accidente sau poliție.

Cum puteți primi bani în timp ce conduceți

Cele mai populare sunt Google Maps și Waze, însă, un român, a dezvoltat o aplicație extrem de eficientă. Mai mult, cei care o folosesc primesc și bani.

Cu toate acestea, puțini șoferi sunt conștienți de existența unei aplicații pe care a dezvoltat-o un român, care se dovedește a fi mult mai eficientă decât cele pe care le cunoaște toată lumea.

Aplicația a fost dezvoltată în urmă cu doi ani de către George Grama. Acesta a dedicat mult timp studierii domeniului, însă se pare că munca sa nu a fost în zadar.

Aplicația se bazează pe conceptul de inteligență artificială și utilizează camera telefonului pentru a detecta accidentele, traficul, mașinile de poliție și condițiile de trafic.

Cei care vor să descarce aplicația Atlas Navi trebuie să știe că aceasta vine cu o funcție inovatoare. Utilizează tehnologia blockchain, adică, în timpul condusului, șoferii pot acumula tokeni speciali care se pot converti în bani reali. Prețul unui singur token începe de la 0.10$.

Star Taxi, aplicația de succes dezvoltată de George Grama

În urmă cu mulți ani, George Grama a mai creat o aplicație, Star Taxi. Aceasta a devenit rapid extrem de populară. Utilizatorii au posibilitatea de a comanda un taxi simplu și eficient, direct de pe aplicație.

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a selecta șoferul dorit în funcție de firma de taxi, rating-ul sau tariful acestuia. În acest fel, este asigurat controlul și transparența totală în procesul de comandă

În prezent, peste 25.000 de șoferi de taximetriști sunt abonați la aplicația românească Star Taxi. Un șofer abonat are până la 30 de curse pe zi, valoarea medie fiind de 25 de lei pe cursă, potrivit datelor companiei furnizate în luna mai 2023, notează startupcafe.ro

Aplicația este disponibilă în peste 20 de orașe din țară și are peste 2 milioane de utilizatori.

„Creșterea din acest an se datorează cererii tot mai mari din partea utilizatorilor care nu mai doresc să plătească tarife dinamice și aleg Star Taxi pentru deplasărilor lor, costul unei curse între 2 locații fiind același în orice condiții, indiferent de oră, vreme sau alți factori. Totodată, avem din ce în ce mai multe orașe în care plata poate fi realizată aproape integral cu cardul” a declarat Daniel Cojocaru, Director General Star Taxi, în urmă cu un an, potrivit bugetul.ro.

Adauga un comentariu