Magazin

Weekend vintage la Palas: Vino la Târgul de Artă și Antichități să descoperi obiecte de colecție!

Publicat: 30 oct. 2020

În acest weekend, colecționari din toată țara își dau întâlnire la Palas cu pasionaţii de artă şi istorie. Varietatea de obiecte pe care ieșenii le vor găsi la Târgul de Artă și Antichități include tablouri, monede și bancnote vechi, colecții de timbre sau piese de mobilier.

Ești pasionat de obiecte vintage, care odată cu trecerea timpului capătă o valoare spirituală inegalabilă? Vino la Târgul de Artă și Antichități din Atriumul Palas Mall să te delectezi și să achiziționezi obiecte aparte. Îmbogățite cu frumusețe atemporală, piesele expuse pot completa colecții ce vorbesc despre pasiuni sau pot oferi un plus de personalitate căminului tău.

Evenimentul are loc de vineri până duminică, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2020, aduce laolaltă oameni pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor și pune la dispoziția publicului piese cu povești încântătoare, de sute de ani. Printre exponate se regăsesc bijuterii elegante, ceasuri de colecție, porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, decorațiuni și multe alte articole. De altfel, piesele trecutului poartă cu ele semnificații pe care publicul interesat le poate afla de la colecționari.

Pregătește-te pentru o călătorie în timp, marcată de eleganță și rafinament, la Palas!

Departament PR IULIUS

W: www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro

Adauga un comentariu