Economic Local

Welcome to BMW. Ofertele sezonului la service-ul BMW APAN Motors Iași

Publicat: 28 iun. 2022

Călătorii de succes, destinații frumoase și servicii premium pe măsura experienței. Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW te asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium.

Te susţinem să îi oferi automobilului tău cele mai bune servicii tehnice. În acest sens, dacă ești la prima vizită în service-ul nostru, am pregătit special pentru tine un voucher în valoare de 500 de lei pe care te invităm să îl activezi. Poți obține până la 1000 de lei dacă vii în service-ul BMW APAN Motors Iași până la data de 30.09.2022.

Termeni și condiții:

  • Voucher-ul este destinat clienților cu facturi de reparație mecanică de minimum 2000 lei fără
  • Voucher-ul se acordă doar la prima intrare în Service, pe seria de șasiu, și nu pe numele utilizatorului.
  • Voucher-ul nu se cumuleaza cu niciun alt
  • Voucher-ul poate fi utilizat numai la BMW APAN

AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW.

Experiența standardelor de calitate BMW Service.

 Calitatea serviciilor BMW este superioară serviciilor independente mulțumită profesionalismului tehnicienilor BMW și folosirii exclusiv a pieselor originale BMW și a aparaturii specializate.

AVANTAJELE ALEGERII BMW.

 Odată venit în familia BMW te așteaptă avantaje premium: transparență, servicii digitalizate, gamă largă de accesorii, rețea extinsă de service, campanii țintite la prețuri fixe.

APAN Motors este dealer autorizat BMW, fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea „Livrăm Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales „Totul este despre ÎNCREDERE!”.
Adauga un comentariu