International

Will Smith şi-a cerut scuze public, după ce l-a lovit pe Chris Rock: „Regret profund comportamentul meu”

Publicat: 29 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Will Smith şi-a cerut scuze public după ce l-a lovit pe Chris Rock Regret profund comportamentul meu
Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă, susține Will Smith după ce l-a lovit pe Chris Rock

În urmă cu două zile a avut loc cel mai important eveniment pentru cinefili. Duminică, 27 martie 2022, s-a înregistrat cea de-a 94-a gala de decernare a Premiilor Oscar. Însă, înainte de a anunţa câştigătorii a avut loc în incident nefericit. Chris Rock a fost lovit după ce a făcut o glumă, iar Will Smith şi-a cerut scuze public în cele din urmă.

Gestul făcut de actor a fost considerat unul inacceptabil, iar clipul video a ajuns viral pe internet.

Will Smith şi-a cerut scuze public, după ce a fost deranjat de glumă făcută de Chris Rock

În timp ce se afla pe scenă, comediantul Chris Rock a făcut o glumă care făcea referire la faptul că soţia actorului Will Smith este tunsa zero.

„Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock.

Răspunsul lui Will Smith nu a întârziat să apară.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după care a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”.

Cunoscutul actor Will Smith a revenit mai apoi cu un mesaj și și-a cerut scuze. Artistul a menţionat că este jenat, iar gestul său este inacceptabil şi inexcuzabil. Mai mult decât atât, rapperul a fost deranjat de glumă făcută la adresa stării de sănătate a soţiei sale.

„Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și inexcuzabil. Glumele fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional. Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți. Sunt o lucrare în curs. Cu sinceritate, Will”, a spus actorul, pe pagina sa de socializare.

Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith, suferă de o boală autoimună rară

Jada Pinkett Smith este soţia lui Will Smith din anul 1997. Aceştia au doi copii frumoşi împreună şi o relaţie atipică. Soţia actorului este tunsa în acest moment zero după ce părul a început să-i cadă. Aceasta suferă de o boală autoimună rară, iar deseori recurge la turbane pentru a-şi acunde efectele bolii.

„M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică. Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, a declarat Jada Pinkett Smith.

Având în vedere faptul că Will Smith și-a cerut scuze public, în aceste momente se așteaptă și un răspuns din partea lui Chris Rock după ce a fost lovit de actor.

 

Adauga un comentariu