Calatorii

Wizz Air a anunțat redeschiderea treptată a 27 de rute aeriene operate din România către nouă țări europene

Publicat: 24 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Wizz Air a anunțat redeschiderea treptată a 27 de rute aeriene operate din România către nouă țări europene
Compania Wizz Air a anunţat redeschiderea treptată a 27 de rute aeriene operate din România către nouă țări europene

Compania Wizz Air a anunţat redeschiderea treptată a 27 de rute aeriene operate din România către nouă țări europene. Zborurile vor fi reluate până în data de 6 iunie. Ţările spre care se vor relua cursele aeriene sunt Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta.

Wizz Air operează o flotă de 138 de aeronave Airbus A320 şi A321.

Wizz Air a anunțat redeschiderea treptată a 27 de rute aeriene operate din România

Un număr de 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinaţii din nouă ţări vor fi redeschise gradual de Wizz Air, potrivit unui comunicat de presă al operatorului aerian.

Redeschiderea zborurilor va avea loc până pe data de 6 iunie.

„În contextul relaxării treptate a restricţiilor Covid-19 în Europa, Wizz Air face noi paşi, anunţând redeschiderea unor rute prin care îşi va transporta pasagerii către destinaţii europene diversificate. Începând cu 21 mai, oricine va putea rezerva bilete şi se va putea bucura de o vacanţă binemeritată sau va putea vizita rude şi prieteni de pe continent în timpul verii către mult mai multe destinaţii Wizz”, se arată în comunicat.

Pe lista ţărilor care beneficiază de redeschiderea zborurilor se află: Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta.

Wizz Air precizează că o serie de rute din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, Iaşi, Sibiu, Bacău, Craiova şi Suceava vor avea ca destinaţii populare: Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneţia Treviso, Catania şi Milano sau Memmingen şi Frankfurt-Hahn.

De asemenea, compania aeriană va reconecta România cu Liverpool, Edinburgh şi Birmingham, dar şi cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva şi Malta.

„Mai mult decât atât, pentru a-şi asigura pasagerii şi echipajul că zboară în condiţii de siguranţă şi fără griji, Wizz Air subliniază din nou protocoalele de siguranţă şi sistemul eficient de ventilare. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanenţă. Pentru o flexibilitate sporită atunci când vine vorba de rezervări, Wizz Air recomandă pasagerilor serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecţie. Astfel, aceştia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene”, informează compania.

Wizz Air operează o flotă de 138 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania este listată la London Stock Exchange.

Wiz Air introduce noi zboruri din Cluj-Napoca

Compania Wizz Air a anunțat la începutul lunii mai prin intermediul unui comunicat că a programat două noi rute din Cluj-Napoca către Chania (Grecia) și Catania (Italia), cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă spre Chania și două zboruri săptămânale în zilele de marți și sâmbătă spre Catania.

Zborurile dinspre Cluj-Napoca spre Chania vor deputa în data de 12 iunie 2021, vor fi programate în fiecare sâmbătă și tariful biletelor va pleca de la 149 de lei / 29,99 de euro. Zborurile de la Cluj-Napoca spre Catania vor deputa în data de 12 iunie 2021, vor fi programate în fiecare marți și sâmbătă și tariful biletelor va pleca de la 119 lei / 24,99 de euro.

Tariful este pentru un singur segment și include taxa de administrare, bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicăției WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Aceste două noi rute suplimentează legăturile existente operate deja de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către insula grecească Creta și insula italiană Sicilia, ambele destinații populare de vacanță pentru români.

Adauga un comentariu