Cancan

Wow, ce transformare. Cum arată Vulpița blondă și cu tatuaje

Publicat: 19 mart. 2020

Vulpița s-a obișnuit cu viața de București și nici nu vrea să mai audă de Vaslui. Soția lui Viorel face eforturi să se adapteze și se schimbă în permanență. Mai nou, ea și-a făcut tatuaje și sa făcut blondă! Soțul ei a rămas fără cuvinte când a văzut-o.

Vulpița și Viorel sunt deja celebri și nu există seară în care să nu apară la Acces Direct. Unii îi apreciază, iar cei mai mulți critică, însă cert este că emisiunea este extrem de urmărită. Toată lumea vrea să vadă ce mai fac cei doi tineri din Blăgești.

Veronica Vulpița a profitat de un moment de libertate și s-a dus să se tatueze! Bineînțeles, tatuajele sunt temporare, însă i-au luat ochii lui Viorel. Veronica și-a pus și o perucă blondă și s-a îmbrăcat în cele mai elegante haine. Arată ca o femeie complet schimbată!

Din păcate, Viorel nu doar că nu a fost încântat de noul aspect la care a apelat soția lui, dar a și spus că divorțul dintre ei se apropie.

Și tatăl Vulpiței a intrat prin transmisiune telefonică în direct și i-a dezvăluit că nu o va primi acasă atâta timp cât va arăta în acest fel. Se pare că Viorel s-a pus într-un final de acord cu socrul său – ambii crezând că Veronica a exagerat cu acest aspect și ar merita să-și croiască un drum departe de satul natal de una singură.

Comentarii
Adauga un comentariu