Actualitate

Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan. Cântăreața nici nu avea dreptul să conducă în România

Publicat: 23 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan. Cântăreața nici nu avea dreptul să conducă în România
Artista Xonia s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă băută și drogată la volan

După cazul Anei Morodan, și Xonia a călcat strâmb și a fost prinsă băută și drogată la volan, după ce a fost oprită de poliție. Artista a fost trasă pe dreapta, vineri dimineața, la ora 4.00, de un echipaj al Poliției Rutiere. Mai mult, agenții respectivi au constatat că Xonia nici nu avea dreptul de a conduce în țara noastră.

Xonia este cântăreață, compozitoare, model, actriță și dansatoare australiană de origine română. Ea s-a născut pe 25 iunie 1989 în Melbourne, Australia, din părinți români. Numele ei la naștere este Loredana Sachelaru, dar se promovează drept Xonia încă din adolescență. A fost aleasă să reprezinte Australia la Festivalul „Cerbul de Aur”, unde a cântat două melodii.

Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan

După cazul Anei Morodan, care a cutremurat o țara întreagă, o nouă vedetă a călcat strâmb. Este vorba despre o cunoscută cântăreață, care a fost trasă de dreapta de un echipaj de poliție pe o stradă din Sectorul 2. După verificări, Poliția a constatat că nu avea nici dreptul de a conduce în România.

Cântăreața Xonia a fost oprită în trafic, vineri dimineața, în jurul orei 4, de un echipaj al Poliției Rutiere. În urma verificărilor, artista a ieșit pozitivă la alcool și substanțe interzise. Astfel, la testul antialcool, artistei i-a ieșit o concentrație de 0,30 g/l alcool pur în aerul expirat.

„Eu în momentul de față nu pot să vă dau nicio declarație. Îmi pare rău!”, le-a declarat Xonia, reporterilor SpyNews.ro.

Xonia s-a ales cu dosar penal

Mai mult de atât, poliția a transmis printr-un comunicat că, în afara faptului că oamenii legii au prins-o pe artistă conducând sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise, cântăreața nici nu avea dreptul de a conduce un autoturism pe teritoriul României. În cauză s-a deschis un dosar penal.

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 4.00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336, alin. 2 și art. 335, alin. 2, din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul poliției.

Adauga un comentariu