BZI LIVE

LIVE VIDEO – Yoyo a ajuns virală într-o zi, iar de atunci iubește să creeze conținut! Ea detaliază pentru BZI LIVE despre secretele unui creator de conținut de succes

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 17 mai 2022, începând cu ora 16:00, în studioul BZI LIVE se va afla Ioana Taisia Turcescu aka Yoyo, creatoare de conținut.
Yoyo, Ioana Taisia Turcescu, este sudentă la Universitatea Villanova din America, a lansat o colecție de corsete, și-a construit o comunitate pe social media, a ajuns virală pe tiktok și iubește fashion-ul. De mică, și-a dorit să „se construiasă” singură, de la nume până la personalitate, imagine, perspectivă. Invitata Georgianei Adam va vorbi despre provocările unui creator de conținut, care este rețeta succesului în mediul online și cât de greu este să te faci cunoscut.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu