Local

Zbor de antrenament deasupra Municipiului Iași

Publicat: 05 iun. 2020
Exercițiu aviatic Iași

Astăzi, 5 iunie 2020, începând cu ora 11.00, un aparat de tip IAR-330 ŞOCAT aparţinând Bazei 95 Aeriene „Erou Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu” din Bacu va efectua survol la nivelul judeţelor Iaşi şi Suceava.

Activitatea face parte din planul de pregătire al piloţilor romani din unitatea militară mai sus menţionată. Anunţul a fost făcut de Brigadă 15 Mecanizata „Podu Înalt” din Iaşi.

Alte exerciții aviatice în județul Iași

Pe data de 13 martie 2020, patru aparate de zbor de la Baza Aeriană 95 Bacău din cadrul Brigăzii 15 Mecanizată Podu Înalt desfăşoară un exerciţiu de apărare deasupra Iaşului. Nu există niciun motiv de panică. Dacă ieşenii văd câteva aparate de zbor deasupra Iaşului, trebuie să ştie că e doar un exerciţiu normal, programat cu mult timp în urmă.

„În perioada 12-13 martie 2020, aeronave de tip IAR-99 ȘOIM și IAR-330 SOCAT aparținând Bazei 95 Aeriene ,,Erou Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu” din Bacău au efectuat zboruri de instrucție la nivelul județelor Iași și Suceava.

Activitatea face parte din planul de pregătire al piloților români din unitatea militară mai sus menționată.”, se arată în comunicatul transmis de Baza 95 Aeriană Bacău.

Comentarii
Adauga un comentariu