Local

Zboruri din București și Iași spre Munchen din septembrie 2024 efectuate de compania aeriana Fly Lili

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Zboruri din București și Iași spre Munchen din septembrie 2024 efectuate de compania aeriana Fly Lili
Zborurile de pe cele două rute vor avea o durată de circa două ore, iar biletele au un preț de pornire de la 99 de euro/sens și pot fi rezervate de pe site-ul companiei aeriene

Fly Lili va zbura regulat de la finalul lunii septembrie 2024 de la aeroporturile din București (Otopeni) și Iași spre aeroportul din Munchen ( Germania).

Compania aeriana românească, Fly Lili va inaugura în data de 29 septembrie 2024 două noi rute: bucurești-Munchen și Iași-Munchen. Acestea vor fi primele rute regulate ale companiei de la cele două aeroporturi aeriene.

Cele două rute spre al doilea cel mai mare aeroport din Germania vor fi operate cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână fiecare, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică.

Zborurile de pe cele două rute vor avea o durată de circa două ore, iar biletele au un preț de pornire de la 99 de euro/sens și pot fi rezervate de pe site-ul companiei aeriene.

Fly Lili va opera zborurile regulate de pe cele două rute aeriene cu avione tip A319 și A320 produse de Airbus.

Între București și Munchen mai zboară regulat doar compania aeriană Lufthansa, însă între Iași și Munchen nu mai operează sau și-a anunțat intenția să opereze zboruri nicio companie aeriană.

de asemenea compania aeriană românească Fly Lili va mai zbura regulat spre aeroportul din Munchen (Germania) și de la aeroporturile din București și Sibiu, din această vară.

Comentarii
Adauga un comentariu