Local

Zborurile Iasi-Bergamo şi Bergamo-Iasi, anulate. Ce a transmis compania Wizz Air – UPDATE

Publicat: 27 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zborurile Iasi-Bergamo şi Bergamo-Iasi anulate. Ce a transmis compania Wizz Air - UPDATE

UPDATE: Wizz Air ajustează programul de zbor spre destinațiile din Italia ca urmare a modificării cererii.

București, 27 februarie 2020 – Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost și mai verde* companie aeriană din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că își modică programul de zbor din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia ca urmare a epidemiei de virus COVID-19, rezultatul ind un număr important de anulări pe anumite rute spre nordul țării în perioada 11 martie – 2 aprilie 2020. În acest interval a fost redusă aproximativ 60% din capacitatea de zbor spre Italia. Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020.
Pasagerii cu rezervări afectate de această modicare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil. Clienții care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicația pentru mobil vor primi o noticare prin email, în care li se oferă modicarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie.
RUTE AFECTATE (FRECVENȚE SĂPTĂMÂNALE)

Știre inițială

Zborurile ce au ca direcţie Iasi-Bergamo şi Bergamo-Iasi au fost oprite de companiile aeriene. Clienţii au primit un email de la companii în care li se transmitea că li se oferă 120% din suma alocată zborului pentru a înţelege situaţia de urgenţă. Prețul biletelor de călătorie pentru zborul menționat s-au scumpit ca urmare a epidemiei cu virisul Covid-19 (coronavirusul din China).

Mai multe amănunte în ediţia de mâine a Cotidianului Bună Ziua Iaşi.

Adauga un comentariu