Economic Local

Zeci de comprimate cu substanțe interzise, descoperite la intrarea în țară

Publicat: 09 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Echipele de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit 75 de comprimate de substanțe interzise. Comprimatele urmau să fie introduse ilegal în țară, ascunse în bagajul unei femei din Republica Moldova. S-a întâmplat în urmă cu două zile, în jurul orei 8:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Femeia cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 62 de ani, s-a prezentat pentru a intra în țară ca pasageră într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria.

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și a persoanei, în urma căruia echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit cantitatea de 75 de comprimate cu substanță inclusă în lista substanțelor interzise”, au declarat reprezentanții ITPF Iași.

S-a ales cu amendă și cu produsele confiscate

Oamenii legii au decis ca substanțele interzise descoperite în bagajele femeii să fie confiscate, fiind aplicată și o amendă usturătoare. „Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii substanțelor anabolizante în valoare totală de 120 de lei și sancționarea contravențională a femeii cu amendă în valoare de 33.000 de lei”, au mai declarat oficialii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași

Adauga un comentariu