International

Zeci de copii au fost răniţi în urma unui atac sângeros în China – VIDEO

Publicat: 04 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zeci de copii au fost răniţi în urma unui atac sângeros în China - VIDEO
Atac sangeros intr-o scoala din CHINA

Un atac sângeros s-a produs la o şcoală primară din China. În oraşul Wuzhou din sudul ţării asiatice s-a produs un atac sângeros. Conform presei internaţionale, în urma atacului a rezultat rănirea a peste 40 de copii şi membri personalului didactic.

Aceştia au fost răniţi cu un cuţit. Atacul a avut loc într-o şcoală gimnaziala din China

Poliţiştii au arestat deja un suspect. Atacatorul ar fi un agent de pază

Conform primelor informaţii apărute în presa internaţională, atacul de la şcoala din Wuzhou din sudul Chinei ar fi fost orchestrat de către un agent de pază din şcoală. Acesta s-ar fi folosit de un cuţit pentru a-i răni pe copii. Şcoala se afla în Wuzhou în regiunea autonomă Guanxi din China. Conform autorităţilor, bărbatul este un agent de pază în vârstă de 50 de ani şi lucrează chiar la scoala respectivă.

Directorul şcolii şi încă un agent de pază se număra printre personele rănite

Ancheta este în plină desfăşurare, iar autorităţile chineze explica faptul că printre răniţi se afla chiar directorul şcolii, dar şi încă un agent de pază. Imaginile de pe reţelele de socializare sunt cu adevărat şocante. Acestea arată cum zeci de copii sunt bandajaţi şi sunt scoşi afară din şcoală. În faţa centrului medical în care au fost transportaţi copiii s-a format o mulţime de oameni, unii curioşi de ce se întâmplă, alţii rude cu victimele.

China este una dintre cele mai stricte tari privind vânzarea armelor de foc

China are una dintre cele mai restrictive legi privind vânzarea armelor de foc. Tocmai din această cauză, cele mai multe atacuri din China se petrec cu ajutorul armelor albe. Majoritatea evenimentelor de acest fel au fost întreprinse prin folosirea cuţitului. Conform unui raport medical, persoanele care se folosesc de arme albe pentru a înjunghia persoanele au diverse tulburări psihice şi sunt inadaptate social.

Adauga un comentariu