Eveniment-Social

Zeci de persoane stau la rând, la Carrefour. Unii clienţi așteaptă și de o oră

Publicat: 24 mart. 2020

Cozi uriaşe la Carrefour Era. Oamenii aşteaptă să intre în magazin şi o oră. Lumea este calmă şi înţelegătoare. Majoritatea au măşti şi mănuşi.loading...

Comentarii
  • FFF RAU!!! Cumparati de la magazine ROMANESTI de cartier, de la tara, de la tarani, de unde puteti, dar nu de la multinationale!!! Banii ce sunt cheltuiti vor pleca afara si vor ajuta alte sisteme sociale, din alte tari, iar noi vom intra in colaps!!! PRICEPETI!!!

  • 50% din marfa din hipermarketuri este si romaneasca, nu te mai kk pt tine atata! pe taranii romani cine nu-l lasa sa-si faca asociatie? marii retailuri de magazine le-au zis de mult fermierilor romani, „faceti asociatie si va cumparam marfa”. un retailer gen Carrefour, Kaufland,Lidl, Auchan, s.a. e nevoita sa cumpere tone de marfa pentru a-si putea alimenta magazinele din tara, nu cateva zeci de kile de la Nea Vasil;e, Nea Dumitru, s.a. la taraba in piata imi pune marfa cu mana lor si ajung acasa si cu marfa de kkt si inselat la cantar, si daca incerc sa-mi pun cu mana mea sar de cur in sus ca marfa lor e buna, ca daca eu selectez marfa ramane el cu marfa mai stricata si nu o mai poate vinde, s.a. asa ca ma kk in piata lor!

Adauga un comentariu