Local

Zeci de persoane au ajuns, astăzi, în Iaşi! Vin cu avionul din Olanda şi Londra – FOTO, VIDEO

Publicat: 05 apr. 2020

UPDATE: Călătorii au ajuns pe Aeroportul Internațional Iași. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei si Poliției sunt prezente în fața Aeroportului pentru a-i escorta către zonele de carantină.

Știre inițială: Conform datelor emise de Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgență, CTP Iaşi va fi solicitat pentru transportul persoanelor de la Aeroportul Iaşi către municipiu. Zeci de persoane sosesc astăzi la Aeroportul Internaţional Iaşi şi vor intra direct în carantină. Conform informaţiilor, la Iaşi vor sosi 35 de persoane din România şi 88 de persoane din Rep. Moldova. Persoanele mai sus amintite sosesc din Olanda la ora 12.40 şi de la Londra la ora 13.15 pe Aeroportul Iaşi.

Guvernul României a anunţat, odată cu adoptarea Ordonanţei Militare cu numărul 7, faptul că vor fi interzise cursele aeriene din zonele roşii ale Europei. Măsură va fi aplicată începând cu ora 23.00 pe data de 5 aprilie şi e valabilă pe întreg teritoriul României.
Comentarii
  • Adica presedintele vostru votat va cere sa nu veniti si voi va cacati in zicerea lui.
    Va urez carantina placuta, sa stati ca vitele in staul, inghesuiti, sa haliti laturi si sa nu va infectati ca oile.

  • au facut ei calcule ca in seara de inviere le da drumu si se duc sa se imbuibe acasa. da ei nu stiu ca daca o sg persoana din carantina are covid , or sa mai stea inca 14 zile in izolare..

Adauga un comentariu