Razboi în Ucraina

Zelenski cere ajutor de 840 de milioane de dolari pentru a sprijini Ucraina. Ajutor imediat în valoare de peste 1 miliard de euro

Publicat: 13 dec. 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Zelenski cere ajutor de 840 de milioane de dolari pentru a sprijini Ucraina. Ajutor imediat în valoare de peste 1 miliard de euro
Zelenski cere ajutor de 840 de milioane de dolari pentru a sprijini Ucraina

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut ajutor de 843 de milioane de dolari pentru a sprijini infrastructura critică a țării în această iarnă.

Într-un discurs virtual la o conferință de la Paris, Zelenski a spus că Ucraina are nevoie de infrastructură electrică, precum și de importuri urgente de energie electrică din țările europene „cel puțin până la sfârșitul sezonului de încălzire”.

„Acest lucru va costa aproximativ 800 de milioane de euro… dar prețul este mai mic decât costul întreruperii”, a avertizat el.

Rusia a fost acuzată în mod repetat că a folosit „iarna ca armă de război”

Rusia a fost acuzată în mod repetat că a folosit „iarna ca armă de război” în Ucraina în ultimele săptămâni, lovind neîncetat infrastructura critică și lăsând milioane de ucraineni fără acces la electricitate, apă și încălzire centrală la temperaturi înghețate.

Cele 46 de țări și 24 de organizații internaționale care s-au reunit marți la Paris sunt așteptate să se angajeze să ofere sprijin imediat Ucrainei, concentrându-se pe perioada de iarnă.

Franța va angaja un ajutor umanitar suplimentar de 80,7 milioane de dolari, potrivit unei declarații din biroul președintelui Emmanuel Macron, din care 51,1 milioane de dolari vor fi dedicate energiei, accesului la apă, alimente, sănătate și infrastructurii de transport, precum și operațiunilor de deminare.

Aceasta va include 63 de noi generatoare electrice de mare putere furnizate Ucrainei în viitorul foarte apropiat, se arată în comunicat.

Peste un miliard de euro au fost strânşi pentru Ucraina la conferinţa donatorilor de la Paris

Conferinţa de urgenţă de la Paris a fost convocată pentru a coordona ajutorul umanitar şi de infrastructură destinat Ucrainei în următoarele patru luni, cât timp durează iarna. 70 de ţări şi instituţii din întreaga lume au promis un ajutor imediat în valoare de peste 1 miliard de euro.

Reuniunea internaţională a stabilit, de asemenea, un mecanism online, astfel încât Ucraina să îşi poată prezenta nevoile urgente, iar ţările donatoare să poată răspunde prompt.

Ministrul francez de externe, Catherine Colonna, a declarat că peste 1 miliard de euro au fost promise, din care aproximativ 415 milioane de euro sunt dedicate sectorului energetic. Ea a subliniat că participarea unor ţări non-occidentale, cum ar fi Qatarul şi Cambodgia, a arătat o extindere a sprijinului de care se bucură Ucraina.

„Acesta este un semnal puternic pentru a arăta că lumea civilizată sprijină Ucraina”, a declarat premierul ucrainean Denis Şmîhal. „Suntem recunoscători ţărilor care rămân alături de noi”, a adăugat el.

Comentarii
  • De ce trebuie sprijinita aceasta tara satanisto-nazista ?

    A, pentru ca acolo este toata drojhdia mafiei khazare care de fapt trimite banii in Elvetia la reptilele Rockefeller si Rothschild pentru a continua GENOCIDUL planetar cu vaccinul ucigas…asta este altceva, si trebuie ajutati cersetorii cu milioane si milioane, ,,ca sa manaca si gura lor”.

    Asa de drogate cu tembelizorul sunt OILE Markate, incat nu-si pun intrebari elementare ca sa inteleaza lumea in care inca mai traiesc vreo doi trei, ani.

    Ganditi ca nu doare !

  • ADEVARUL te va Elibera si MINICIUNA te va Spanzura !
    Daca v-ati innecat cu o bucata de adevar, beti putina apa si va trece ! Apoi postati adevarul.
    Realizati ca timpul Minciunilor este pe sfarsite si cei care se tot inneaca cu bucati de adevar vor primi tratament sigur si foarte eficient cu Streangurol si Cimitirol.

    De ce trebuie sprijinita aceasta tara satanisto-nazista ?

    A, pentru ca acolo este toata drojhdia mafiei khazare care de fapt trimite banii in Elvetia la reptilele Rockefeller si Rothschild pentru a continua GENOCIDUL planetar cu vaccinul ucigas…asta este altceva, si trebuie ajutati cersetorii cu milioane si milioane, ,,ca sa manaca si gura lor”.

    Asa de drogate cu tembelizorul sunt OILE Markate, incat nu-si pun intrebari elementare ca sa inteleaza lumea in care inca mai traiesc vreo doi, trei ani.

    Ganditi ca nu doare !

  • Banuiesti ca acel doctor te-a vindecat in totalitate ?

    Ai facut si testul cu golirea cazii ?

    Tu cu ce ai golit-o, cu lingura sau cu ceasca de cafea ?

    Stii raspunsul corect, sau vrei pat langa usa…ori langa fereastra ?

  • care vrea sa-i dea lui zelache, sa-i dea pe persoana fizica. asa-i corect, nu obligatoriu. sa i se faca un cont la raifaisen, si care are bani de dat moka sa-i dea acolo .

  • M am cam saturat de asta care doar sa ceara stie. Ce datorie are europa fata de el? Tot neam de rusi sunt, si cu aceleasi apucaturi. Hai pa

Adauga un comentariu