Local

Zi decisivă pentru studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt! Ahmed Sami El Bourkadi vrea să fie pus în libertate! – GALERIE FOTO / VIDEO (EXCLUSIV)

Publicat: 09 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zi decisivă pentru studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt Ahmed Sami El Bourkadi vrea să fie pus în libertate  GALERIE FOTO  VIDEO EXCLUSIV
Suspectul crimelor din Moara de Vânt va afla mâine dacă rămâne sau nu după gratii

Magistrații ieșeni vor verifica mâine măsura preventivă în cazul studentului acuzat de comiterea dublului asasinat din zona Moara de Vânt. Cel mai probabil, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași vor prelungi arestarea în ceea ce îl privește pe Ahmed Sami El Bourkadi. Totuși, studentul canadian de origine marocană își dorește să fie pus în libertate

Zi decisivă, mâine, pentru studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt! Ahmed Sami El Bourkadi vrea să fie pus în libertate! Astfel, magistrații ieșeni vor verifica mâine măsura preventivă în cazul studentului.

Cel mai probabil, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași vor prelungi arestarea în ceea ce îl privește pe Ahmed Sami El Bourkadi. Totuși, studentul canadian de origine marocană își dorește să fie pus în libertate. Așadar, chiar dacă magistrații ieșeni vor menține arestul, Sami El Bourkadi va contesta decizia, dosarul urmând a ajunge la Curtea de Apel.

Multe semne de întrebare după dublul asasinat din Moara de Vânt

Recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au analizat cererea de prelungire a arestului preventiv în cazul lui Ahmed Sami El Bourkadi. Magistrații au admis atunci solicitarea. De cealaltă parte, avocata Raluca Andrei a menționat că a solicitat ca studentul canadian să fie pus în arest la domiciliu.

„Am depus la dosar o dovadă a unui domiciliu stabil pe care îl are clientul meu, în eventualitatea în care va fi schimbată măsura preventivă. Am cerut ca el să fie scos din arest preventiv și să fie plasat în arest la domiciliu”, a subliniat avocata care îl reprezintă pe Ahmed Sami El Bourkadi.

Un alt incident grav a avut loc în zona respectivă

Pe 13 martie 2022, la scurt timp după ora 3:30, un apel la 112 avea să anunţe o situaţie extrem de gravă ce se petrecuse în zona Moara de Vânt. Cu doar 3 luni înainte, într-o vilă din aceeaşi zonă, a avut loc dublul asasinat în care au fost ucişi studentul marocan de la UMF, Youssef Jnyiah, şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu. La faţa locului au ajuns mai multe patrule de Poliţie. În una dintre acestea se afla şi agentul care a mers şi la dublul asasinat din decembrie 2021. După ce au ajuns acolo, oamenii legii au asistat la scene de nedescris.

„În timp ce se afla în municipiul Iaşi, pe strada Moara de Vânt, la un bloc, suspectul, Augustin B., a mers la apartamentul de la etajul 2 al imobilului şi i-a pus o şurubelniţă la gât numitului Youssef S.B.R., provocându-i leziuni superficiale. De asemenea, suspectul prezenta un pericol pentru ordinea publică, manifestându-se agresiv la adresa vecinilor”, au afirmat anchetatorii. În cele din urmă, oamenii legii au constatat că Augustin B. nu avea discernământ.

Crimele care au cutremurat România

Amintim că, la mijlocul lunii decembrie 2021, polițiștii au fost anunțați de rude ale studentului marocan Youssef Jniyah că acesta nu a ajuns la Bruxelles, deși avea un bilet de avion cu plecare din Iași. Oamenii legii au mers la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Ei au dat acolo peste Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, care erau morți în același pat.

Ulterior, anchetatorii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul bănuit de comiterea dublei crime. Tânărul a fost prins la Roma și a fost adus în Iași. Acesta a fost arestat și, de atunci, se află după gratii. Acum, studentul acuzat de dublul asasinat din Moara de Vânt speră să scape de gratii.


Adauga un comentariu