Cancan ultimă oră

Zi specială în familia lui Liviu Teodorescu! Artistul îi sărbătorește fiicei sale ziua onomastică: ”Fetița mea frumoasă”

Publicat: 25 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zi specială în familia lui Liviu Teodorescu Artistul îi sărbătorește fiicei sale ziua onomastică Fetița mea frumoasă
Liviu Teodorescu a sărbătorit ziua onomastică a fiicei sale

Este o zi specială în familia lui Liviu Teodorescu! Artistul îi sărbătorește ziua onomastică fiicei lui. Cu această ocazie, a publicat una dintre cele mai frumoase imagini cu micuța lui și i-a transmis un mesaj emoționant.

Viața lui Liviu Teodorescu s-a transformat radical de când fiica lui a venit pe lume. Artistul și soția lui sunt părinții unei fetițe superbe, care le aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Chiar dacă toate momentele pe care le trăiesc alături de ea sunt speciale, zilele de sărbătoare sunt un motiv în plus de bucurie și recunoștiință.

Liviu Teodorescu îi sărbătorește ziua onomastică fiicei sale, Ecaterina

Este un tată demn de luat exemplu și demonstrează acest lucru cu fiecare ocazie pe care o are. Lumea lui Liviu Teodorescu și a Iuliei se învârte în jurul fiicei lor, iar acest lucru se observă mai ales în zilele speciale pentru familia lor. un astfel de moment este și ziua onomastică a micuței Ecaterina.

Astăzi, în ziua în care este celebrată Sfânta Mare Muceniţă Ecaterina, artistul i-a transmis fetiței lui un mesaj cu adevărat special, prin care exprimă cât de mult înseamnă pentru el și cât de mult o iubește.

Liviu Teodorescu a profitat de această zi și a postat o imagine specială pentru familia lui, realizată la botezul Ecaterinei, în care apare alături de ea și de frumoasa lui soție, Iulia.

”La Mulți Ani, fetița mea frumoasă! Să ne trăieşti cu numele❤️”, a scris Liviu Teodorescu, pe Instagram.

Cât de mult s-a schimbat viața lui de când a devenit tată

Lui Liviu Teodorescu i se potrivește perfect rolul de tată, iar de când fetița lui a venit pe lume, viața lui este complet diferită. Artistul reușește să se bucure atât de momentele ușoare, cât și de cele mai dificile, prin care toți părinții trec.

”Este ora 12 noaptea și vrem să ne băgăm la somn. Iulia și Ecaterina s-au uitat la Insula Iubirii în ultimele patru ore, cât eu am fost în studio. Acum ne pregătim să mergem la somn. Oare o să dormit vreo secundă în seara asta? (…) Practic, toată existența noastră din ultima vreme este, pur și simplu, controlată de faza asta cu râgâitul”, a spus Liviu Teodorescu pe Youtube. în urmă cu mai multe luni.

Adauga un comentariu