Magazin

Zile însorite și piscină gonflabilă, ideea câștigătoare

Publicat: 18 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zile însorite și piscină gonflabilă ideea câștigătoare

Nu mai sunt multe săptămâni până când căldură soarelui va începe să ne creeze discofort, însă soluția rapidă pentru pentru relaxare acasă este o piscina gonflabila. Avantajul acestui tip de produs este legat în principal de faptul că poate fi protejat prin depozitare pe durata sezonului rece. Totul va funcționa pe principiul „Vine căldura, scoatem piscina!”

Piscinele gonflabile sunt cele mai dorite locuri de joacă pentru copii, însă și adulții se pot bucură de plăcerea unei „ședințe” de răcorire în toiul verii. Oferta din magazinul specializat cu piscine goflafile sau piscine cadru metalic este atât de variată încât nu aveți cum să nu gășiți varianta potrivită din toate punctele de vedere.

Primul lucru la care trebuie să va gândiți este legat de spațiul în care veți instala o astfel de piscină. Diametrul, în cazul în care optați pentru una rotundă, sau distanță între două puncte simetric depărtate pe diagonală, sunt date pe care le regășiți ușor în fișa tehnică a fiecărui produs.

Această valoare nu este suficientă pentru identificarea spațiului pentru că se presupune rezonabil că în jurul unei piscine gonflabile trebuie să existe un spațiu circulabil de cel puțin un metru. Este o măsură de precauție în special în raport cu nivelul optim de curățenie al apei din piscină.

Dacă veți instala piscina cadru metalic în apropierea unui copac, multe resturi vegetale vor fi aduse de vânt direct pe luciul apei. Dacă montajul se face prea aprope de peretele unei construcții, atunci este posibil că soarele să nu inunde cu lumina și căldură spațiul ocupat de piscina gonflabilă. O piscină expusă la soare încă de dimineață va avea temperatura apei perfectă pentru o baie la prânz.

Iată că deși ar putea părea foarte simplu să decideți că aveți loc suficient pentru piscina, trebuie să faceți aceste verificări. În rest există precauții importante legate de starea solului pe care se va așeza talpa oricărei dintre piscinele prezentate în oferta.

Solul trebuie să fie perfect plan și cu atât mai mult curat. O zona acoperită cu gazon pare să fie cea mai bună locație, însă nu uitați să o verificați să fie 100% curată. Orice crenguța sau rest menajer ascuns în iarbă ar putea să producă pagube greu reparabile pentru etanșeitatea piscinei.

Evitați să montați o pisicina cadru metalic pe un suport dur, cum ar fi betonul. Senzația de tare nu este atât de confortabilă la mers sau stat în piscină gonflabilă pentru copii. În plus orice atingere mai dura a solului ar putea cauza senzații neplăcute. În orice caz, când vine vorba despre copii care se bălăcesc în piscină gonflabilă, aceștia trebuie supravegheați continuu dacă vârsta lor este mai mică de 3 ani.

Păstrarea curățeniei în apa piscinei este de mare importantă pentru oricare dintre cei care se joacă sau se relaxează. Înlocuirea periodică a apei se face în raport cu numărul de persoane care accesează într-un anumit timp pisicina. Curățarea apei se va face de fiecare dată când sunt observate resturi vegetale sau alte obiecte plutind sau căzute pe fundul piscinei.

Pentru a preveni și restrânge în mare măsură poluarea apei cu astfel de murdării, folosiți cu maximă eficientă o prelata piscină. Este un produs declarat accesoriu pentru piscine cadru metalic în magazinul specializat și va scutește de efort pe durata sezonului în care pisina gonflabilă sau cu cadrul metalic este în topul preferințelor de weekend ale familiei.

 

Adauga un comentariu