BZI LIVE

LIVE VIDEO – Zilele Teatrului Național din Iași încep pe data de 30 noiembrie! Cristina Rădulescu, secretar literar al Teatrului Național din Iași, povestește pentru BZI LIVE totul despre acest eveniment – FOTO

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 23 noiembrie 2022, începând cu ora 16:00, în studioul BZI LIVE se va afla Cristina Rădulescu, secretar literar al Teatrului Național din Iași.
În perioada 30 noiembrie-4 decembrie, Naționalul ieșean organizează un maraton cu unsprezece spectacole proprii și patru evenimente conexe dedicate tuturor celor interesați de artele spectacolului, precum și ocazia de a întâlni personalități marcante din lumea teatrului, oaspeți din țară și din străinătate. Invitata Georgianei Adam, va povesti pentru BZI LIVE despre frumosul eveniment, care este scopul lui și despre surprizele incluse în eveniment.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu