Economic Local

Zilnic, zeci de autoturisme sunt ridicate sau li se blochează roțile în municipiul Iași

Publicat: 15 ian. 2020

Peste 20 de autoturisme au fost mutate, ridicate sau cu roțile blocate în cursul unei singure zile pe raza municipiului Iași. Pe parcursul zilei de 13 ianuarie, polițiștii locali au intervenit în numeroase situații pentru deblocarea circulației rutiere sau pentru a permite desfășurarea unor lucrări edilitare pe carosabil.

Cele mai multe mașini mutate au fost în zona Primăverii – Țuțora, acolo unde se desfășoară lucrări de modernizare de-a lungul străzilor. Astfel, 3 autoturisme au fost mutate, deoarece erau parcate pe marginea străzii unde se executau lucrări de reabilitare, modernizare sau intervenție la infrastructura stradală.

Tot marți, oamenii legii au intervenit pentru ridicarea a 6 autoturisme deoarece staționau în locuri nepermise, mai precis în stația Companiei de Transport Public din str. Silvestru.
De asemenea, pe strada Gându și aleea Mihail Sadoveanu au fost blocate nu mai puțin de 13 autoturisme pentru că erau parcate neregulamentar.

„În cursul zilei de 13 ianuarie, au fost 14 autoturisme cărora le-au fost blocate roțile, conform HCLM Iași 246 din 2005 – privind aprobarea regulamentului pentru blocarea/deblocarea roților autovehiculelor sau remorcilor oprite, staționate și parcate neregulamentar pe domeniul public din Municipiul Iași.loading...

Adauga un comentariu