Local

Ziua Internaţională a Muncii, sărbătorită la Ciric

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Ziua Internaţională a Muncii sărbătorită la Ciric
Ziua Internaţională a Muncii, sărbătorită la Ciric

Primăria Municipiului Iași va marca și în acest an Ziua Internațională a Muncii, 1 mai, printr-o manifestare dedicată celor care muncesc.

Cu această ocazie, sindicatele din Primăria Municipiului Iași și companiile și direcțiile municipale (Compania de Transport Public SA, Salubris SA, Servicii Publice SA, Citadin SA, Termo-Service SA, EcoPiața SA, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială etc.) organizează miercuri, 1 mai 2024, de la ora 10.00, la Zona de Agrement Ciric (în zona insulei) un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Muncii, urmat de un spectacol de muzică populară.

Comentarii
  • Aceleași mizerii din fiecare an al comuniștilor PSD. Aceeași votanți ordonați in turme, niște pensionari libidinoși care se îmbrâncesc pentru 2 mici expirați și un pahar de bere răsuflată.

  • Votantii si membrii PSD se vor alinia in sir indian pentru cei 2 mici expirati si berea Proxi cumparata din magazinele Profi

  • Și uite așa nășicul și cu finii,cumetrii și alte rubedenii se pun pe petrecere că de subordonații adică finii și cumetrii sponsorizează pe banii celor care trudesc îs soare pe ploaie și frig.
    Rușine să vă fie libidinosilor.

Adauga un comentariu