National

Ziua Națională a României. Când încep repetițiile Paradei Militare

Publicat: 19 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Parada Militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României va avea loc duminică, 1 Decembrie, în Piața Arcul de Triumf din Capitală. Anunțul a fost făcut marți de Ministerul Apărării, printr-un comunicat de presă. Repetiţiile sunt deschise reprezentanților mass-media și se vor desfășura după un program strict și bine organizat.

Structura acestuia este următoarea:

miercuri, 27 noiembrie, și vineri, 29 noiembrie, de la ora 09.45, la Terenul de instrucție Ghencea (acces din Șoseaua Antiaeriană nr. 4-6, între orele 9.00-09.45).

Jurnaliștii doritori să asiste la repetiții sunt rugați să transmită până luni, 25 noiembrie, ora 16.00, datele pentru acces (numele și prenumele, organizația de media de care aparțin, seria și numărul C.I., număr înmatriculare auto/DSNG) la adresa de e-mail [email protected];

sâmbătă, 23 noiembrie și duminică, 30 noiembrie, de la ora 10.45, în Piaţa Arcul de Triumf.

Pentru o bună desfăşurare a Paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, Brigada Rutieră București va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic. De asemenea, și informarea șoferilor în ceea ce privește restricțiilerutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 23, 30 noiembrie și 1 decembrie.

Adauga un comentariu