Horoscop

Zodiac floral 2021. Ce spune despre cei patronați de orhidee

Publicat: 07 iun. 2021
flori colorate care fac parte din zodiac floral
Pentru a vedea ce floare te reprezintă, verifică-ți data nașterii în lista de mai jos

Află ce scrie despre tine într-un zodiac floral 2021! Se spune că fiecărei persoane îi revine o anumită plată. Iar aceasta transmite despre tine ce fel de persoană eşti, dacă ai sau nu noroc în viaţă şi nu numai. Verifică-ţi data naşterii şi vezi unde te încadrezi din punctul de vedere al zilei de naştere.

Sunt cuprinse mai jos, în acest material, multe flori. Despre unele ai auzit, poate, mai rar. Despre altele, însă, ştii multe informaţii. Tot ce ai de făcut este să faci o legătură între data ta de naştere şi floarea alocată.

Lista cu plantele din acest zodiac floral 2021

Citeşte informaţiile de mai jos şi citeşte ce scrie despre tine:

  • Floarea-soarelui – cei născuţi în zielele de 1, 10, 19, 28
  • Bujor – cei născuţi în zilele de 2, 11, 20, 29
  • Papucul-doamnei – cei născuţi în zilele de 3, 12, 21, 30
  • Albăstrea – cei născuţi în zilele de 4, 13, 22, 31
  • Iris – cei născuţi în zilele de 5, 14, 23
  • Mac – cei născuţi în zilele de 6, 15, 24
  • Orhidee – cei născuţi în zilele de 7, 16, 25
  • Margareta – cei născuţi în zilele de 8, 17, 26
    Trandafir – cei născuţi în zilele de 9, 18, 27

Zodiacul floral şi caracteristicile tale

Floarea-soarelui

Se spune că îţi place să fii în centrul atenţiei şi să primeşti complimente. De asemenea, crezi în puterile tale şi vrei să fii apreciat pentru ceea ce eşti şi ceea ce ştii. Munceşti ca să ajungi cât mai sus, dar asta nu înseamnă că faci orice pentru asta inclusiv să „calci pe cadavre”. Dimpotrivă, prin munca şi colaborare, te arăţi ca fiind o persoană care joacă fair-play şi care este şi generoasă.

Bujor

Pui pe primul plan iubirea şi te implici profund şi în relaţie, şi în treburile pentru casa. Oferi sinceritate şi aştepţi acelaşi lucru de la partenerul tău. Ai grijă însă, pentru că uneori dăruieşti prea mult şi primeşti prea puţin.

Papucul-Doamnei

Eşti o persoană rafinată, romantică şi visătoare. Îţi place să organizezi totul din timp şi dai important detaliilor. Fiin patronat de floarea papucul-doamnei, ai înclinaţii artistice, eşti o persoană modestă şi îţi doreşti să ai relaţii bune cu oricine din jur. Când ţi se pare că nu rezonezi cu cineva sau nu eşti pe aceeaşi lungime de undă, te arăţi destul de rezervată. Seamnănă puțin cu ciuboțica-cucului, dar sunt din familii diferite.

Albăstrea

Îţi place să te implici într-o diversitate de proiecte şi ai o personalitate debordantă. Îţi place să-i ajuţi pe cei din jur, familie şi prieteni, dar şi să oferi sfaturi. Datorită firii tale devotate şi deschise, vei reuşi în plan profesional.

Iris

Această floare este specifică persoanelor optimiste, seducătoare, vesele, misterioase şi creative. Chiar şi dacă eşti pus într-o situaţie neplăcută, reuşeşti să te adaptezi şi să evoluezi. Fiind o persoană puternică, eşti apreciat mult de cei din jur.

Mac

Ca şi macul, eşti o persoană sensibilă, care prefera siguranţă şi confortul. Îţi place să o relaţie stabilă şi chiar familie. În schimb, urăşti singurătatea, dar oricum nu ai parte de ea prea mult timp, întrucât atragi oamenii în jurul tău prin felul de a fi.

Orhidee

Persoanele a căror zodie e guvernată de orhidee au trăsături nobile şi sunt admirate pentru frumuseţea lor. La prima vedere par reci şi foarte pretenţioase. În schimb, sunt sensibile şi loiale şi au un aer uşor misterios.

Margareta

Eşti sinceră şi fidelă, însă uneori dai dovadă de naivitate şi acest lucru te face să pierzi mult în viaţă, pentru că le dai ocazia altor persoane să profite de tine. Fii iubitoare şi deschisă cu cei în care chiar ai încredere şi mai prudentă cu persoanele pe care nu le cunoşti bine.

Trandafir

Persoana guvernată de trandafir este atrasă de arte şi de filosofie. Îi plac natura, poezia şi urăşte cu desăvârşirea nedreptatea şi cruzimea. Familie şi prietenii o fac fericită. De asemenea, pune accent pe echilibru şi armonie în absolut tot ceea ce face. Trandafirul este regele florilor, așadar și persoana guvernată de el se simte ca un rege.

Adauga un comentariu