Stiri si curiozitati

Zodiile în engleză, trăsături ascunse și elementele specifice

Publicat: 08 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zodiile în engleză trăsături ascunse și elementele specifice
Deși în română au alte denumiri, caracteristicile zodiilor în limba engleză sunt aceleași

Trăsăturile zodiilor în limba engleză sunt date atât de semnul zodiacal, cât și de elementul sub care se află. Spre exemplu, zodiile de pământ sunt cunoscute pentru faptul că sunt responsabile și raționale, iar cele de aer pentru faptul că iubesc libertatea. 

Dacă v-ați intersectat cu denumirile în engleză și nu ați știut ce înseamnă, vă oferim mai jos lista completă a semnelor zodiacale.

Zodiile în limba engleză și elementele specifice

Cu toții probabil ne-am intersectat cu denumirile în engleză a zodiilor și nu am știut ce înseamnă. Semnele zodiacului aparțin unor elemente specifice precum foc, apă, pământ și aer. Spre exemplu zodiile de apă, în engleză water, sunt Rac, Scorpion și Pești. Denumirile în engleză pentru aceste semne zodiacale sunt Cancer, Scorpio și Pisces. Zodiile de apă sunt cunoscute pentru sensibilitatea și stările emotive pe care le au. Deși le face plăcere să își facă prieteni, Racii, Peștii și Scorpioni pot fi destul de introvertiți. De asemenea, zodiile de apă se implică în relațiile amoroase, fiind familiști convinși.

Zodiile de foc, fire în limba engleză, sunt Berbecul, Leul și Săgetătorul. Acestea sunt cunoscute ca fiind cele mai dinamice și ambițioase semne zodiacale. Deși sunt destul de impulsive, majoritatea persoanelor născute sub aceste semne ajung să ocupe o poziție de lider. În limba engleză denumirile sunt Aries, Leo și Saggitarius. Următorul element este aerul, tradus în engleză air. Zodiile ce aparțin acestui element sunt Gemenii, Balanța și Vărsătorul. Aceasta sunt cunoscute datorită faptului că sunt echilibrate, comunicative și provocatoare. În limba engleză le regăsim sub denumirile de Gemini, Libra și Aquarius. De asemenea, sunt apreciate în aproape orice domeniu profesional, fiind cele mai cerebrale. Ultimul element este pământul, în engleză fiind denumit earth. Zodiile acestui element sunt Capricornul, Fecioara și Taurul. Aceste semne sunt cunoscute pentru faptul că sunt raționale, responsabile și muncitoare. De asemenea, prețuiesc afecțiunea sinceră, căutând dragostea reală și durabilă. În limba engleză le puteți găsi sub denumirea de Capricorn, Virgo și Taurus.

Caracteristicile specifice fiecărei zodii

Pe lângă caracteristicile generale ale elementelor, fiecare zodie în parte are trăsături diferite. Spre exemplu, Berbecii sunt irascibili, încăpățânați și se enervează destul de ușor. Aceștia își doresc să fie mereu primii și nu le place să aștepte. În ceea pe privește dragostea, nu le face plăcere să fie lipsiți de libertate. Taurii sunt foarte calmi și știu exact ceea ce își doresc. Atât pe plan profesional, cât și pe cel personal obțin mereu ceea ce vor, fiind destul de perseverenți. Pe plan amoros, aceștia sunt familiști convinși, fiind foarte devotați. Zodia Gemeni este cunoscută pentru faptul că se plictisește repede de locuri și oameni, fiind destul de imprevizibilă. În schimb, dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal ești foarte carismatic și te faci ușor plăcut de către oameni. Cea mai sensibilă zodie este Racul. Aceasta plânge cu ușurință, fiind dominată de sentimente. De asemenea, zodia se poate confrunta cu senzația că nu este suficient de iubită și apreciată.

O zodie căreia îi place mereu să fie în centrul atenției este Leul. Acesteia îi face plăcere să fie lăudată, având calități de lider. O calitate aparte este faptul că luptă pentru ceea ce iubește, indiferent de riscuri. Una din calitățile Fecioarei o constituie faptul că este mereu pasionată de ceea ce face și chiar dacă este stresată la locul de muncă, acesta îi aduce numeroase satisfacții. Este perfecționistă, fiind atentă la detalii, uneori primind reproșuri cu privirea la faptul că poate fi cicălitoare. De cele mai multe ori, Balanțele sunt nehotărâte, având nevoie de cineva să le sfătuiască. Acestea sunt mereu săritoare, dorind să aducă echilibrul și armonia în jurul lor. Nativii din zodia Scorpion pot fi răzbunători dacă sunt răniți profund. Femeia Scorpion este pasională, având un magnetism și o seducție de invidiat. Săgetătorul face mereu ceea ce simte și nu se gândește la consecințe. Acesta este foarte activ, sportul fiind una din activitățile preferate ale zodiei. Se consideră o persoană norocoasă și optimistă. Zodiei Capricorn îi place stabilitatea și se adaptează ușor la situațiile noi. Se caracterizează prin faptul că este analitică și sarcastică. De asemenea, muncește mai mult decât al semn zodiacal, însă îi face plăcere. Vărsătorii sunt caracterizați prin faptul că sunt atrași de tot ceea ce este nou, dorind să experimenteze. Defectul acestora este că uneori sunt poate prea vorbăreți și nu își păstrează promisiunile. De cele mai multe ori, Peștii sunt prea visători, fiind atrași de misticism și supranatural. Însă, sunt generoși, oferind fără să se gândească dacă vor primi ceva în schimb.

Deși în română au alte denumiri, caracteristicile zodiilor în limba engleză sunt aceleași. Pe lângă trăsăturile definitorii, acestea au și caracteristici generale oferite de elementul sub care se află.

Adauga un comentariu