Eveniment-Social

Asistenta condamnata pentru ca l-a inselat pe medic

Publicat: 23 dec. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Asistenta condamnata pentru ca l-a inselat pe medic
1

Alina Elena Onofrei, de 32 ani, asistenta la sectia exterioara a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi a fost condamnata ieri de magistratii de la Judecatoria Iasi la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, furt si fals in declaratii. Procurorii sustin in actul de acuzare ca, pe 16 noiembrie 2009, Alina Elena Onofrei a cerut mai multor colegi sa o imprumute cu bani.

Avea nevoie urgenta pentru a-si scoate verigheta de la o casa de amanet. Colegii nu au putut sa o ajute, iar sotul era prea suparat pe ea ca si-a amanetat verigheta si a refuzat sa-i dea bani. In disperare de cauza, a urmarit-o pe doctorita Camelia Tamas in momentul in care a intrat in operatie, a mers in camera de garda si a cautat in poseta ei. Avand in vedere ca seamana destul de mult cu doctorita Tamas, asistenta i-a furat cardul si buletinul. A mers la BRD si s-a dat drept titularul contului.

Operatorul de la ghiseu nu si-a dat seama ca este vorba de o inselaciune si i-a permis Alinei Onofrei sa scoata suma de 6.500 lei de pe cardul medicului. De asemenea, a semnat in fals in numele Cameliei Tamas. In prima faza, medicul si-a dat seama ca i-a fost furat buletinul, apoi a reclamat disparitia banilor. Pe parcursul cercetarilor, asistenta i-a inapoiat doctoritei atat buletinul, cat si banii luati. Ea sustine ca este nevinovata si ca, de fapt, e vorba de o neintelegere la mijloc.

Tags:
Adauga un comentariu