Actualitate

BAC 2012 Iasi: ISJ a publicat TOATE REZULTATELE! Vezi aici care sunt acestea! FOTO, VIDEO – UPDATE

Publicat: 08 iul. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE 13:17 – VEZI AICI TOATE REZULTATELE LA BAC 2012 IN JUDETUL IASI publicate de ISJ!

UPDATE 13:10 – La Colegiul „Costache Negruzzi”, promovabilitatea a fost de 100%, cinci elevi obtinand media 10 curat. Trei dintre acestia sunt si sefi de promotie: Condrea Daria, Mihalachi Stefan si Virlan Alexandra. Au mai luat 10 si Cantimir Roxana si Poponet Roxana.

UPDATE 12:10 – La Colegiul National „Mihai Eminescu” – rezultate de exceptie la bacalaureat. Din cei 164 de candidati, doar unul nu a reusit sa promoveze concursul. Acest lucru s-a intamplat deoarece liceanul nu a obtinut o medie de peste 6. Trebuie precizat ca nota cea mai mare a fost luata de Titus Andrian, tanar care a absolvit cel mai important examen national cu 10 pe linie.

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL COLEGIULUI NATIONAL OCTAV BANCILA

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL LICEULUI EMIL RACOVITA

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL LICEULUI NEGRUZZI

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL LICEULUI DE INFORMATICA GRIGORE MOISILl

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL MIHAIL SADOVEANU PASCANI

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL COLEGIULUI NASTIONAL STEFAN CEL MARE HARLAU

REZULTATE BACALAUREAT LA CENTRUL HIRLAU

UPDATE 11:00
– La Colegiul „Emil Racovita”, din 1980 pana in prezent, nu a picat nici un candidat. 119 de candidati au sustinut examenul, nota 10 curat fiind obtinuta de Iulia Buzduga, de la profilul Matematica – Informatica. Paula Gavrilescu, directoarea unitatii: „Continuam traditia din 1980, conform careia din candidatii la zi nici unul nu pica acest examen. In plus, avem si o nota de 10 foarte valoroasa deoarece eleva noastra provine de la cel mai greu profil”.
La Liceul „Vasile Alecsandri”, nota 10 a fost obtinuta de eleva Alexandra Bulat.


UPDATE 10:50
– La Liceul Teoretic  „Lascar Rosetti” din Raducaneni, din 45 de candidati, 30 au luat examenul. Coca Codreanu, directorul unitatii: „Rezultatele sunt foarte bune. Procentul de 66 % este cu 4 mai mare decat anul trecut. Sunt rezultate multumitoare”.

Elevii care au absolvit clasa a XII-a afla astazi primele rezultate la examenul de BAC 2012. Rezultatele partiale de la BACALAUREAT 2012 sunt afisate atat la centrele unde s-au sustinut probele în perioada 2 – 6 iulie, cat si pe EDU.RO. Dupa aflarea primelor rezultate la examenul de maturitate, candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatii pe data de 9 iulie, în intervalul orar 8-12. Rezultatele finale la BAC 2012 vor fi afisate pe data de 13 iulie. Portalul edu.ro publica rezultatele obtinute de absolventii de clasa a XII-a la nivelul întregii tari. Din datele Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului anul acesta, la examenul de BAC 2012, s-au înscris în jur de 180.000 de candidati.

Judetul Iasi a fost tras in jos in ceea ce priveste procentul de promovabilitate de rezultatele obtinute de elevii de la grupurile scolare. De exemplu, la Grupul Scolar „Constantin Brancusi”, din 87 de candidati, doar 11 au luat examenul. „Este un rezultat foarte prost. Nu este deloc bine. Noi ne asteptam la un asemenea deznodamant avand in vedere notele obtinute la simulari”, a declarat Monica Trupina, directorul unitatii.

La Grupul Scolar „Radu Cenatescu”, care a fost si centru de examen, din 361 de candidati, doar 33 au reusit, cea mai mare medie fiind 8,05.

La sesiunea de vara a examenului de bacalaureat 2012, la nivelul judetului Iasi s-au obtinut doar 15 medii de 10 curat: 5 la Colegiul National, 5 la „Costache Negruzzi”, 2 la Colegiul „Mihail Sadoveanu” din Pascani si cate una la „Vasile Alecsandri, „Emil Racovita” si Mihai Eminescu.
La matematica s-au obtinut 210 note de 10 (M1 – procent de promovabilitate 83,08%, M2 – 31%), iar la limba si litaratura romana – 100 de note maxime.

La polul opus, 2407 de candidati nu au obtinut medii peste 6. Dintre acestia, 315 au obtinut totusi medii peste 5 (5,75% dintre candidati), ceea ce nu le-a permis sa promoveze examenul. De asemenea, 10,31% dintre candidati au obtinut medii între 9 si 10 (565 candidati).

Procentul de promovabilitate in judetul Iasi este, inainte de contestatii, de 56,08%, potrivit Cameliei Gavrila, inspectorul general al ISJ Iasi. Procentul este unul mai bun decat cel inregistrat anul trecut.

„Din primele date pe care le avem la aceasta ora, procentul total de promovabilitate este de 56,08%. In aceste conditii se observa un trend ascendet al rezultatelor elevilor care s-au concentrat si au tratat mult mai serios acest examen. Totusi, trebuie sa luam in considerare ca cei mai slab elevi au ales sa nu se prezinte si au fost foarte multi corigenti”, a declarat Camelia Gavrila, sefa ISJ Iasi.

Vezi in galeria de mai jos alte rezultate!

Ramaneti pe bzi.ro sa aflati toate rezultatele la bac.

Adauga un comentariu