Actualitate

Galerie foto EXPLOZIVA! TOPUL celor mai frumoase prostituate din Iasi! Iti fierbe sangele in vene cand vezi in ce pozitii s-au pozat

Publicat: 24 ian. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
@ Imagini fierbinti cu cele mai frumoase escorte din Iasi @ Fetele de moravuri usoare nu se sfiesc sa-si arate partile intime si sa pozeze ca starletele din filme pentru adulti @ In schimbul sumei potrivite, orice iesean poate petrece „clipe de neuitat” alaturi de prostituatele care sustin ca sunt „de lux” @
 
Cea mai veche meserie din lume se practica si astazi, iar de la o zi la alta, totul pare din ce in ce mai neobisnuit. Mediul online este din ce in ce mai aglomerat de fel de fel de site-uri de matrimoniale care mascheaza perfect prostitutia. Acum, fetele de moravuri usoare nu mai sunt atat de vizibile, majoritatea evitand sa mai faca „centura”.

Putine mai sunt cele care stau la strada, iar cele care mai apeleaza la aceasta metoda nu sunt atat de solicitate. In mediul online, lucrurile stau altfel. Fetele care fac sex pe bani posteaza zilnic anunturi, au o locatie si totodata cerinte. Practic, aceste femei ajung sa fie probate atat in viata reala, cat si in cea virtuala. Cum se intampla asta? Este foarte simplu.

De ceva vreme, un site destinat prostituatelor este impanzit de clientii care le-au vizitat si au avut cate ceva de spus in urma experientelor. Astfel, majoritatea prostituatelor din Iasi au recenzii facute pe astfel de site-uri, recenzii in urma carora pot avea clienti mai multi sau mai putini. Una dintre prostituatele din Iasi recomandata de mai multi barbati este Andreea. Pe un site de anunturi a postat cateva cuvinte despre „meseria” sa.

„Sunt compania ideala pentru barbatii care isi doresc un moment unic de placere! Iti indeplinesc orice dorinta si fantezie, iar pielea mea este parfumata. Raportul este protejat! Igiena pentru mine este pe primul loc, la fel si discretia. Am 19 ani, 50kg, 1.68”, spune tanara. La aceasta postare sunt atasate si cateva fotografii. Imediat dupa ce a fost vizitata de catre ieseni, pe siturile de profil au aparut recenzii.
 

Performatele prostituatelor, descrise in detaliu
 
Despre aceasta tanara, mai multi ieseni au avut cate ceva de spus, bineinteles dupa ce au vizitat-o. „Andreea m-a impresionat pozitiv si m-a determinat sa o salvez in agenda, e genu meu, open-minded, dezinvolta, cu sex apeal si cu un fizic care-mi place. Locatia, Tatarasi, undeva in spate la piata Chirila. La fizionomie aduce cu Andreea Marin, corpul il puteti savura din poze pana la proba practica. Face oral si normal, 100 nr. cu 200 ora. Locatia a fost OK, conditii de dus, camera OK. Recomand aceasta persoana barbatilor cu bun simt, care pun accent pe calitate. Eu unul m-am simtit foarte OK, nu face parte din categoria WOW, dar e o prezenta foarte placuta, care isi da interesul”, spune un tanar care a vizitat-o.

Ciudat este ca, pe zi ce trece, tot mai multe fete posteaza fotografii in mediul online, fara sa-si mai acopere chipul. Practic, nu se feresc si isi asuma meseria pe care o au. Majoritatea insa nu vor sa ofere prea multa transparenta, de aceea prefera sa posteze imagini mai mult decat explicite si sa astepte clienti. De multe ori insa, imaginile pe care le posteaza nu sunt reale, iar cei care le viziteaza au parte de mici surprize.

„Am vizitat si eu fatuca asta, dar nu este nici pe departe cea din poze. Cand am vazut-o, i-am multumit politicos m-am intors si dus am fost. De evitat”, spune un internaut despre una dintre fetele usoare din Iasi. In imaginile pe care le puteti vedea in editia online a ziarului sunt cateva prostituate din Iasi.

Din recenziile pe care internautii le-au facut, se pare ca fotografiile sunt intr-adevar reale. De ce au ales unele prostituate sa nu-si protejeze chipul, nimeni nu poate sti. Cel mai probabil, disperarea le-a impins la acest gest. Multe dintre ele isi schimba locatia destul de des, tocmai pentru a nu fi luate la ochi. Topul fotografiilor a fost facut in urma recenziilor si notelor date de catre clienti, pe site-urile de profil.

Adauga un comentariu