Sport

Gheorghe Stefan il acuza pe Nichita de furt

Publicat: 07 aug. 2006
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gheorghe Stefan il acuza pe Nichita de furt
9

• Primarul municipiului Piatra Neamt s-a dezlantuit impotriva arbitrului Sorin Corpodean si l-a acuzat de furt pe omologul sau de la Iasi, Gheorghe Nichita • „Nu ma asteptam sa ma golanesti asa”, i-a spus Stefan lui Nichita

Infrangerea suferita in fata Politehnicii Iasi a fost greu digerata de primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care l-a acuzat pe omologul sau de la Iasi, Gheorghe Nichita, ca l-a furat cu arbitrii.

Astfel, chiar daca nu mai sta pe banca tehnica, preferand inaltul tribunei oficiale, Stefan a ramas acelasi impulsiv care, la infrangeri, da mereu vina pe arbitri. „Nu ma asteptam sa ma golanesti intr-un asemenea hal. Te felicit ca ai reusit sa ma faci cu arbitrii. Eu te asigur insa ca la Piatra Neamt nu vei pati niciodata asa ceva. La fiecare contact a fluierat fault pentru Iasi, iar la noi se facea ca nu vede faza. Henturi, faulturi, nesemnalizate, toate in favoarea Politehnicii. In plus, Karamyan a fost oprit aiurea intr-o faza iminenta de gol de asistentul Vidan. Daca era un arbitraj corect, cred ca un rezultat de egalitate era echitabil”, a tunat Stefan la adresa primarului Gheorghe Nichita. Seful municipalitatii iesene a ascultat tirada lui Stefan, replicandu-i acestuia sec: „chiar nu vad ce i se poate reprosa in acest meci lui Corpodean. Ba dimpotriva, noi am avut cateva off-side-uri semnalizate aiurea”. In schimb, antrenorul nemtenilor, Mihai Stoica, a recunoscut ca lui Sorin Corpodean nu i se poate reprosa mare lucru, punand infrangerea doar pe seama jucatorilor sai. „Domnul Gheorghe Stefan are dreptul sa spuna orice doreste, mai ales ca de la nivelul tribunei oficiale se vede mult mai bine. Eu personal, de la marginea terenului, am avut impresia ca Sorin Corpodean a arbitrat corect si oricum nu putem pune infrangerea pe seama lui. Eu si jucatorii am pierdut acest meci si nu arbitrul”, a spus dupa partida Mihai Stoica. La randul sau, antrenorul Politehnicii Ionut Popa a comentat cu ironie acuzele lui Gheorghe Stefan. „Cand voi si eu primar voi putea sa comentez declaratiile domnului Stefan. Asa cum am anticipat, am avut parte de un arbitraj excelent. De altfel, Corpodean a dovedit ca este unul dintre cei mai buni arbitri din tara”, a spus Popa, imediat dupa meci. Desi delegarea lui Corpodean la derbiul Moldovei a suscitat numeroase polemici, din cauza ca arbitrul este considerat copilul de suflet al lui Dan Petrescu, actualul sef al nemtenilor, fiind si concitadin cu directorul Ceahlaului, Ion Marginean, centralul din Alba Iulia a condus foarte bine un joc care nu i-a ridicat foarte mari probleme. Toate deciziile lui Corpodean au fost acoperite de regulament, singurele semne de intrebare fiind ridicate la asistentii Eduard Ungureanu si Adrian Vidan care au avut cateva faze discutabile de off-side.

Adauga un comentariu