Local

O fetiţă în vârstă de 7 ani este căutată cu câinii poliţişti şi de oamenii legii după ce a plecat de acasă în urma unei certe cu părinţiiUPDATE: Fetița a fost găsită

Publicat: 01 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

 

O fetiţă a plecat de acasă în urma unor certuri cu părinţii. Conform informaţiilor existente, minoră în vârstă de 7 ani a fugit de acasă după ce părinţii acesteia au certat-o. Se pare că aceasta a dispărut în cursul zilei de luni, 31 august 2020. Momentan nu a fost găsită

UPDATE: Minorul dispărută a gost găsită de oamenii legii. Conform informațiilor existente se pare că minora ar fi dormit intr-o căruță în locuința unor vecini de pe raza localității.

O fetiţă a plecat de acasă după o ceartă cu părinţii

Întâmplarea a avut loc pe raza localităţii Dagâța, iar oamenii legii o cauta pe aceasta. Conform informaţiilor existente, fetiţa a fugit de acasă după ce părinţii ar fi certat-o. Se pare că oamenii legii au început căutările în cursul serii trecute. Oamenii legii s-au folosit de ajutorul unor camere cu termoviziune, dar şi a câinilor poliţişti. Momentan, în pofida eforturilor depuse, fetiţă este de negăsit. Totuşi, menţionăm faptul că fetiţa a fost căutată în pădurile din localitatea în care a dispărut.

E greu de spus unde a fugit copilul, dar poliţiştii şi mai mulţi voluntari au reluat căutările în această dimineaţă.

Semnalentele copilului dispărut din Iaşi

La data de 31 august a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Dagâţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, TOLOLOI CLAUDIA-MIRELA, de 7 ani, a plecat de la domiciliul său din sat Piscu Rusului, comună Dagâţa şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,40 m, greutate 18 kilograme, păr blond, ochi verzi, ten deschis.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni sport de culoare albastru, tricou albastru cu imprimeu frontal de culoare galben şi era desculţă. Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iași au fugit la iubiți

Două adolescente cu COVID-19 de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti din Iași au fugit la iubiți. Acestea au fost aduse în izolare de către polițiști. Nu ieșiseră din centru din luna martie și au spus autorităților că au vrut să facă o ieșire. Cele două fete au fugit împreună cu o altă minoră de 15 ani și un băiat de 12 ani. Psihologii centrului se ocupă acum de caz

Două adolescente cu COVID-19, dispărute pe data de 26 august după ce au sărit gardul de la una dintre locațiile în care erau izolate, au fugit la iubiții lor. După ce reprezentanții centrului le-au anunțat dispariția, cele două tinere cu handicap neuropsihic au fost găsite de polițiștii ieșeni și readuse în centru. Adolescentele au speculat un moment de neatenție al îngrijitorilor și au sărit poarta împreună cu alți doi minori. Așa cum spun reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) din Iași, cele două adolescente au fost găsite la iubiți, cealaltă, de 15 ani, s-a prezentat singură, iar copilul de 12 ani a venit la centru ieri dimineață după ce a simțit că i se face foame.

Adauga un comentariu