Fashion

10 cei mai ciudati pantofi din toate timpurile – Cei de la numarul 8 sunt cei mai URATI!

Publicat: 27 sept. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pantofii sunt cei mai buni prieteni ai unei femei. Pantofii, mai ales cei cu toc ne fac sa ne simtim senzuale si frumoase. Cu toate acestea, unii sunt foarte URATI  in timp ce altii sunt complet nerealisti care nu te vor face ,cu siguranta, sa vrei sa-i cumperi pe loc.
Iata 10 dintre cei mai oribili pantofi din istorie:
1. Copite de capra.
In cazul in care copitele nu erau destul de ciudate, acesti pantofi au si pistoale aurii drept tocuri. Daca copitele sunt reale, si arata de parca ar fi, sper ca pistoalele nu au fost folosite pentru a omori bietul animal. Si pentru acesti oameni care ar purta asa ceva…aceasta este o alta poveste pe care o sa o spun alta data.
2. Balerina.
Nici nu stiu cum cineva ar putea sa mearga pe asa  ceva! Balerinele sunt antrenate sa danseze pe varfurile degetelor, inca acesti pantofi precum poantele parca nu sunt de pe aceasta lume. Si nu in sensul bun al cuvantului. Oricine poarta acesti pantofi va trebui sa mearga in degetele de la picioare toata ziua, si sa nu mai spun de faptul ca sunt foarte inalti.
3. Pantofii cu care nu poti merge.
Acesti pantofi par a face parte dintr-un editorial de moda unde nu este anormal sa vezi astfel de incaltari. Dar acesti pantofi iti blocheaza genunchii si nici nu stiu cum poate merge cineva cu asa ceva. In plus, sunt foarte urati.
4. Cizmele fara talpa.
Aceste incaltari sunt foarte ciudate incat ma intreb daca sunt intr-adevar pantofi! Jumatate din talpa este goala si va trebui sa calci direct pe jos, fara nici o protectie. Nu acesta este scopul pantofilor?
5. Inotatoarele.
De ce ar face cineva asa ceva si cine ii poarta?! Nici nu cred ca este foarte usor sa mergi cu asa ceva. Cel mai bine merg la costumul de Halloween, poti sa te imbraci intr-o creatura a marii sau ceva.
6. Pantofii tip scaun.
De ce sa nu ramana scaunele doar pentru a sta pe ele? De ce trebuie sa calcam pe ele? Pentru ca putem! Dar asta nu inseamna ca ar si trebui sa facem asta. De fapt, arata foarte periculos din moment ce in fata nu exista nici un sprijin. Cred ca poti purta acesti pantofi in timp ce stai pe un scaun real.
7. Pantofi barca.
Acesti pantofi pot fi folositi ca arma in cazul in care esti atacata. Cu acel varf poti lovi oricand pe cineva care vrea sa-ti faca rau, stai fara grija.
8. Platformele cu forme geometrice.
Formele geometrice din lemn ar trebui sa fie folosite de copii ,nu pe post de tocuri. Acesti pantofi sunt complet ciudati si sa nu mai spun de partea de sus care este oribila.
9. Pantofii din blugi.
Acest material este perfect pentru orice altceva in afara de incaltaminte si mai ales pentru sandale. ORIBIL!
10. Pantofii cu 2 tocuri.
Acesti pantofi imi dau fiori. Poate ca doua tocuri sunt mai bune decat unul, insa sunt hidosi acesti pantofi. Tocurile  trebuie sa fie pastrate in spate, nimeni nu le vrea si in fata.

sursa

Adauga un comentariu