Sport

11 jucători au semnat cu FC Argeș! Ce se întâmplă cu golgheterul Cephas Malele

Publicat: 28 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
11 jucători au semnat cu FC Argeș Ce se întâmplă cu golgheterul Cephas Malele
FC Argeș a anunțat că 9 jucători au semnat noi contracte cu formația din Trivale. Cephas Malele este așteptat să dea răpunsul final.

FC Argeș a anunțat că 9 jucători au semnat noi contracte cu formația din Trivale, două noi transferuri au fost rezolvate, iar atacantul Cephas Malele este așteptat să dea răpunsul final.
9 jucători care au ajuns la final de contract cu FC Argeș au fost convinși să semneze noi înțelegeri cu gruparea alb-violet. Cei 11 sunt Alexandru Greab, Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Mușat, David Meza Colli, Ionuț Șerban, Alexandru Ișfan, Antun Palic.

Jucătorii care au semnat cu FC Argeș

Despre Palic s-a zvonit că ar putea pleca la FC U Craiova 1948, dar se pare că va continua la Pitești. Primarul orașului, Cristian Gentea, a anunțat că pe lângă cei 9 jucători care și-au prelungit contractele au fost parafate și două transferuri, însă numele acestora vor fi anunțate după barajul pentru Conference League:

„Am semnat cu Alexandru Greab, Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Mușat, David Meza Colli, Ionuț Șerban, Alexandru Ișfan, Antun Palic, dar și cu două nume noi foarte cunoscute. Nu pot să vi le spun până nu se termină campionatul. Sunt de la echipe din play-off și nu pot să le fac rău oamenilor.
În privința lui Malele, vă pot spune că aseară i-am dat ultima propunere a noastră. Dacă o acceptă bine, dacă nu, cu părere de rău, nici noi nu putem mai mult. Noi sperăm să rămână. Oricum negociem cu alți doi atacanți cu nume”, a spus Gentea, conform site-ului oficial al clubului FC Argeș.

Din informațiile Digi Sport, cei doi jucători sunt Andrei Pițian (25 ani) și Denis Dumitrașcu (26 ani), de la Chindia.

Câte goluri a marcat Cephas Malele pentru FC Argeș

Cephas Malele a marcat 18 goluri pentru FC Argeș în acest sezon din Liga 1, iar în vară va rămâne liber de contract.
Primarul Cristian Gentea a anunțat și înființarea echipei secunde a clubului FC Argeș:

„Un investitor din Pitești căruia nu pot să îi spun numele ne-a adus trei tineri de 18-19 ani care sunt titulari la echipe de liga a doua. Ni i-a adus fără niciun ban și sunt ai noștri definitiv, plus zece copii de 14-15 ani, majoritatea componenți ai lotului național Under 15. Toți vor juca la Liga a III-a alături de componenți ai lotului mare pe care Prepeliță și Ianovschi nu îi vor folosi”, a mai spus Gentea.

Adauga un comentariu