Magazin

3gifts.ro – cadouri tradiționale, moderne, haioase și originale, toate într-un singur loc

Publicat: 08 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
3gifts.ro - cadouri tradiționale moderne haioase și originale toate într-un singur loc

Căutarea cadoului perfect poate fi uneori precum căutarea acului în carul cu fan. În special când este vorba de evenimente importante, prieteni apropiați sau persoanele iubite, cadoul dăruit trebuie să aibă și utilitate, dar și o semnificație aparte. În orice caz, ocazia dictează și natura cadoului, iar atenția ta la detalii și la personalitatea celui ce primește cadoul se va vedea sau nu.

Nu vrei să faci o impresie neplăcută, așa că îți vei da silința să alegi un cadou ce le va aduce aminte de tine, dar de care să se și folosească. Vei găsi la 3gifts.ro un catalog impresionant de cadouri pentru toate gusturile, pe care le poți comanda atât de simplu online. Nu mai străbați drumuri prin oraș și nu mai pierzi combustibil și energie căutând. Găsești orice dorești pe acest site și în câteva zile ajunge la tine.

Cadourile tradiționale – mereu apreciate

Ce să o mai dăm la deal la vale, românul știe să petreacă și să mănânce bine. Până la urmă o viață avem, iar aceste lucruri sunt cele ce ne aduc fericire. Când mergi în vizită la prietenii tăi ce s-au mutat recent sau poate sărbătoresc alt eveniment important, trebuie să te prezinți cu un cadou pe măsură. Știi că sunt gurmanzi din cale-afară, dar și că au o colecție impresionantă de sticle frumoase adunate în bar de prin multe alte colțuri ale lumii, ei iubind călătoriile.

Poți alege pentru ei de la 3gifts.ro diverse cadouri traditionale precum un set de farfurii de lemn cu suport, platouri în modele interesante din lemn de fag, stejar sau poate un suport din lemn pentru sticlele lor preferate de vin. Platourile cu aspect rustic sunt ideale pentru așezarea gustărilor și cu siguranță vor atrage privirile, așezate în centrul mesei. Au un nivel al finisării excelent, sunt ușor de curățat, iar ei vor economisi atât spațiu, datorită compartimentelor delimitate de margini înalte, cât și timp când vine vorba de spălarea vaselor. Lemnul aduce un aspect stilat unei mese, deci cu siguranță vor aprecia acest cadou.

Alte cadouri strălucite pentru cei dragi

Dacă sunt fani travelling atunci un alt cadou cu care îi poți surprinde este pușculița travel. Este fabricată din lemn și sticlă, dispune de mâner metalic și piciorușe antiderapante, forma sa fiind precum a unei valize vintage. În interior se revăd continentele, iar imprimat pe sticlă este un avion cu mesajul travel fund. Astfel, ei își pot pune economiile acolo, iar faptul că pot vedea banii adunați prin sticlă îi va face și mai entuziasmați de următoarea plecare.

Și fiindcă tot vine vara, cu siguranță se pregătesc ei chiar și de vreo escapadă rapidă undeva într-o pădure ca să se reechilibreze. Le poți oferi în dar o geantă frigorifică în care să-și pună mâncarea și băuturile preferate. Cu siguranță le va prinde bine în orice călătorie și vor aprecia că te-ai gândit la ei.

Intră pe www.3gifts.ro și alege dintr-un catalog impresionant de cadouri, cele ce vor aduce un zâmbet pe buzele celor dragi.

Contact:  0775.383.323

 

 

 

 

Adauga un comentariu