Magazin

4 idei cum să economisiți atunci când faceți cumpărături online

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
4 idei cum să economisiți atunci când faceți cumpărături online

Anul trecut am făcut cu toții o mulțime de cumpărături online. Ați dori să faceți anul acesta cumpărături mai avantajoase? A fost printre rezoluțiile dumneavoastră și optimizarea cheltuielilor? Atunci descoperiți farmecul portalului de cashback Tipli.ro.

Ce este cashback? Este o denumire din limba engleză și se traduce „bani înapoi”. Practic veți primi înapoi o parte din suma plătită pentru cumpărăturile pe internet. Imaginați-vă, că veți face cumpărături și veți fi plătit pentru asta. Cashback-ul este foarte popular peste hotare, iar acum aveți și dvs. ocazia să fiți recompensat pentru cumpărăturile pe Tipli.ro

Urmăriți acești pași și cumpărați inteligent.

  1. Faceți cumpărături pe Tipli.ro

Nu e nimic mai simplu. Alegeți magazinul din care doriți să faceți cumpărături. Momentan, colaborăm deja cu peste 450 de e-shopuri și în fiecare zi adăugăm în listă altele noi, deci aveți din ce alege. Apoi cumpărați ca de obicei, accesând e-shopurile preferate. Și câștigați banii înapoi. Cum? E-shopul ne va informa despre cumpărăturile dvs., iar noi vă vom transfera o parte din suma achitată direct în contul dvs.

  1. Economisiți datorită celui mai mare cashback pe piață

Atunci când faceți cumpărături prin intermediul portalului nostru, aveți șansa să vă fie returnate până la 33% din suma achitată. Tipli garantează cel mai mare cashback nu doar pentru magazinele online românești, ci și pentru cele cunoscute în toată lumea, cum ar fi AliExpress. În plus, înregistrarea pe Tipli.ro e gratuită.

  1. Urmăriți cataloagele actuale

Dacă nu sunteți fan al cataloagelor de hârtie, care nu sunt prea ecologice și în plus nu aveți timp de irosit, Tipli vă oferă soluția. Noi monitorizăm toate reducerile actuale și publicăm pe pagina noastră cataloagele celor mai populare magazine din România. Le puteți răsfoi pe cele actuale, dar și pe cele viitoare și astfel puteți planifica unde și când veți cumpăra mai profitabil.

  1. Nu ratați cupoanele de reducere și promoțiile speciale

Cataloagele magazinelor sunt cu siguranță practice, dar cum veți afla despre reducerile și promoțiile speciale din e-shopuri? Pentru ca să puteți profita de transport gratuit sau extra reducere la cosmeticele decorative, echipa Tipli caută în fiecare zi cele mai bune oferte și le publică pe pagina web. Nu trebuie să căutați anevoios, le aveți pe toate într-un singur loc.

Pe Tipli.ro veți găsi tot de ce aveți nevoie, pentru ca anul acesta să vă mențineți portofelul în formă!

 

Adauga un comentariu