Prima pagină » Sanatate » 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre chirurgia estetică a sânilor (P)
5 lucruri pe care trebuie să le știi despre chirurgia estetică a sânilor (P)

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre chirurgia estetică a sânilor (P)

02 apr. 2024, 11:38,
BZI.ro, în Sanatate

Chirurgia estetică a sânilor a progresat odată cu tehnologia și cu materialele de calitate din ce în ce mai bună cu care lucrează specialiștii. În prezent, femeile se pot bucura de intervenții sigure și cu rezultate foarte bune, care aduc îmbunătățiri atât pe plan fizic, cât și emoțional. În continuare vei afla 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre chirurgia estetică a sânilor atunci când ai în plan intervenții de acest tip.

Scopul intervențiilor estetice la nivelul sânilor

Poți alege implantul mamar din mai multe motive, nu doar pentru augmentarea sânilor. Intervențiile estetice la nivelul acestora se pot face într-adevăr pentru mai mult volum, însă se efectuează și pentru corectarea asimetriilor sau pentru a reda fermitatea sânilor după naștere, alăptare sau după schimbări semnificative de greutate Unele femei apelează la chirurgia estetică a sânilor pentru micșorarea acestora.

Micșorarea sânilor poate îmbunătăți sănătatea generală

Femeile pot alege o intervenție pentru micsorare sani atunci când aspectul fizic nu le mulțumește din cauza cupei prea mari. Această operație aduce modificări importante și la nivelul sănătății. Sânii prea mari pot să cauzeze dureri de gât și de spate, disproporție, iritația pielii sub sâni, imposibilitatea de a face sport la nivelul dorit. Astfel, reducția mamară vine cu mai multe beneficii, nu doar cu cele legate de aspectul fizic.

Intervențiile la nivelul sânilor, printre preferatele femeilor

Medicii esteticieni confirmă faptul că popularitatea intervențiilor la nivelul sânilor este foarte mare. Printre principalele motive se numără faptul că femeile doresc o siluetă mai armonioasă și un bust atractiv. Siguranța operației și recuperarea destul de ușoară sunt și acestea motive ale faptului că tot mai multe femei iau în calcul operațiile estetice ale sânilor.

Informații necesare înainte de operație

Decizia de a trece printr-o intervenție la nivelul sânilor trebuie să fie una informată. La prima consultație, pacientele vor primi răspunsuri la toate întrebările și vor afla ce tipuri de implanturi există, dar și care sunt tipurile de intervenții. În funcție de toate aceste detalii, alături de medicul estetician se vor face alegerile potrivite, pentru un rezultat cât mai bun și pentru îndeplinirea obiectivelor. Tot în cadrul primei consultații se efectuează și examenul complet al sânilor.

Alăptarea este posibilă după implant

Cele mai multe tipuri de implanturi mamare sunt compatibile cu alăptarea. Dacă dorești copii în viitor și ai întrebări legate de posibilitatea de a alăpta în urma intervenției, medicul specialist îți va oferi toate detaliile pentru a lua o decizie informată.

Clinica Estetico pune la dispoziția pacienților servicii de estetică medicală efectuate în condiții excelente pentru ca aceștia să ajungă la rezultatele dorite. Echipa medicală este formată din specialiști cu experiență, iar dotările clinicii sunt de ultimă generație, așa că programează-te pentru a afla mai multe despre tipul de intervenție dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *