WoW!

5 minute pentru ca vasul de toaleta sa-si pastreze mirosul proaspat mult timp

Publicat: 17 oct. 2019

Rezervorul de scurgere al unui vas de toaleta obisnuit are mai multe secrete. Pe langa functiile sale imediate, este, de asemenea, un loc minunat unde puteti ascunde diferite obiecte de valoare precum bani, documente importante etc., invelite cu grija in celofan.

Dar ce spuneti despre ideea de a ascunde un tub de pasta de dinti acolo? Veti ramane surprinsi de asemenea idee, dar va explicam imediat care este scopul ei.
Curatarea si dezinfectarea vasului de toaleta este un lucru foarte responsabil si nu prea placut. Producatorii ne propun multe produse de curatare pentru toaleta care sunt destul de scumpe, care contribuie la mentinerea curateniei si a mirosului placut in toaleta.

Uitati de ele, de acum veti putea utiliza produse mult mai ieftine.

Veti putea pastra prospetimea toaletei cu ajutorul pastei de dinti cu mentol.

Pentru aceasta luati pasta de dinti obisnuita, chiar si cea mai ieftina, dar este important sa aiba in compozitia sa sa aiba parfum de mentol. Va trebui sa faceti cu acul cat mai multe gauri in tub si sa-l puneti in rezervorul de scurgere. Asta e tot. Vasul va fi curat si va avea un miros proaspat si cel mai important: veti economisi si bani.

Mentolul nu numai va raspandi un miros placut, ci va face si putina dezinfectie. Dar va trebui oricum sa spalati toaleta, dar o puteti face mult mai rar.loading...

Adauga un comentariu