Local

„6ASE”, cel mai tare film pentru tineri adolescenţi produs la Iaşi, cu vedete precum Cătălin Moroșanu, Dan Negru şi multe altele – VIDEO

Publicat: 30 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un nou serial online produs la Iaşi rulează pe internet. Filmul „6ASE” este destinat tinerilor adolescenţi, cu vedete precum Cătălin Morosanu, Dan Negru şi multe altele.

De pe 12 octombrie 2020 puteţi urmări trailerul serialului “6ASE”, produs de Vlad Baba, care s-a lansat pe 19 octombrie în mediul online, pe canalul de YouTube RotonMusic. Acesta atinge, drept teme principale, impactul bullying-ului asupra generaţiei tinere, importanta prieteniei, a unui colectiv unit şi puterea unui sistem educaţional centrat pe nevoile copiilor.

„6ASE” – Povestea a șase copii care trec prin tot felul de peripeții

În serial se prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripeţii, după ce au fost răpiţi de o agenţie secretă. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reuşesc să treacă de orice obstacole prin super puterea prieteniei. Acţiunea celor 7 episoade devine cu atât mai complexă cu cât o multitudine de personaje pleacă în căutarea lor – poliţia, profesorii şi părinţii lor.

“6ASE este un proiect de suflet, realizat în oraşul meu drag, Iaşi. Acesta expune povestea unei generaţii care consider că ar trebui să prefere şi să acorde o importanţă mai ridicată prietenei, în detrimentul tehnologiei. Mă bucur că am avut ocazia de a colabora la 6ASE cu nume mari din showbiz-ul românesc, actori profesionişti şi copii foarte talentaţi, în care cred extrem de mult.”, spune Vlad Baba, producătorul serialului 6ASE.

Din acest serial fac parte următorii actori şi vedete: Cătălin Morosanu, Mircea Eremia, Erica Moldovan, Vlad Baba, vlogger-ul Cezara Cristescu, Răzvan Popescu, Gabriela Guzun, Dumitru Florescu, Diana Dragusin, copiii – David Popescu, Celina Enea, Ronny Fiterman, Denisa Tudosa, Yanis Pavel, Alessia Ceapraga, Luca Cristian Pipa și mulți alţii. De asemenea, există şi un invitat surpriză din showbiz-ul românesc.

Serialul va fi difuzat pe canalul de YouTube Roton Music, episoadele urmând a fi postate din două în două săptămâni. 6ASE este produs de Vlad Baba şi regizat de Ciprian Iacob, după un scenariu scris de Erica Moldovan.

Adauga un comentariu