Educatie intima

7 pozitii sexuale pentru barbatii cu penis mic

Publicat: 03 iul. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
7 pozitii sexuale pentru barbatii cu penis mic
7

Marimea medie a unui penis în erectie este de 15,24 cm în lungime. Daca însa esti unul dintre milioanele de barbati care au un penis mai mic si, prin urmare, îsi fac griji în legatura cu performantele sexuale, poate ca nu este cazul. Este adevarat ca marimea are unele avantaje, însa nu lungimea conteaza cu adevarat ci grosimea, asa ca daca ai un penis mai mic, dar gros n-ar trebui sa fii îngrijorat. În plus, nici femeile nu se dau în vânt dupa barbatii supradotati asa cum spun legendele. Nu este nimic sexy în legatura cu o partida de amor dureroasa si exact de acest lucru se plâng femeile când penisul barbatilor este prea mare. Daca ai penisul mic, dar pui în aplicare câteva dintre sfaturile prezentate în continuare, precum un preludiu extraordinar si cu penetrarea perfecta, un penis mic poate oferi unei femei mai multa placere decât un barbat supradotat.

Citeste în continuare despre cele mai bune pozitii pentru un penis mic si cum sa profiti din plin de ele:

 

 
Înainte de penetrare
Evident ca o partida de sex înseamna mai mult decât o penetrare si multi dintre barbati recunosc beneficiile unui preludiu. Iar barbatul cu un penis mic ar trebui sa profite din plin de acest lucru si sa devina un maestru al preludiului si sa nu înceapa penetrarea pâna când partenera nu este complet excitata. Cu cât mai aproape este femeia de orgasm înainte de penetrare cu atât mai usor va atinge climaxul via una dintre pozitiile speciale pentru un penis mic.

 

Concentreaza-te pe preludiu

Preludiul ar trebuie sa includa orice stii ca îi face placere iubitei tale. Saruturile si mângaierile sunt mereu apreciate, însa nu te limita la ele. Nu si daca vrei sa-i oferi experiente de neuitat. Pentru început poti apela si la unele dintre jucariile sexy favorite ale iubitei tale. Daca ea este putin mai kinky atunci ai putea încerca câteva muscaturi senzuale chiar si mai dure, daca îi fac placere. Cheia în acest stadiu este sa o rasfeti cu actiunile favorite si la care ea raspunde pozitiv. Îti doresti s-o aduci în faza în care te implora sa faceti sex.

Stimuleaza-i clitorisul
Înainte de penetrare ar trebuie sa petreci cât de mult timp este nevoie si sa-i acorzi o atentie sporita clitorisului. Indiferent ca este vorba despre o stimulare orala sau manuala, asigura-te ca a avut macar un orgasm înainte de a trece la penetrare. Acest lucru te a ajuta sa scapi de orice anxietate odata ce esti pregatit sa folosesti una dintre urmatoarele pozitii pentru penisul mic.

 

Pe la spate

Folosind unghiul corect, aceasta pozitie poate face ca si cel mai mic penis sa se simta mare. Vrei sa-ti pozitionezi iubita astfel încât aceasta sa stea confortabil, capul si umerii ei trebuie sa se odihneasca pe o perna în timp ce fundul este ridicat. Pentru a avea cel mai bun unghi, spatele ei ar trebui sa fie arcuit, iar soldurile lipite. Aceasta pozitie este una dintre cele mai populare si nu doar în cazul unui penis mic.

 

Un mic sfat: În timpul penetrarii întinde-te usor pe spatele ei, mentinând cât de mult se poate un contact fizic; aceasta va creste intimitatea dintre voi si o ajuta pe ea sa ajunga mai repede la orgasm.

 

Sarpele

În aceasta pozitie femeia sta întinsa pe burta cu picioarele strânse. Pentru a-i creste confortul pune o perna sub soldurile ei astfel încât sa aiba spatele arcuit. Cât despre tine, tine genunchii îndoiti în timp ce te pozitionezi deasupra ei. Îndeparteaza-i usor picioarele doar atât cât sa permita penetrarea. Ai grija sa nu-ti lasi greutatea sa o striveasca, aigura-te ca exista un lucru te care sa te sprijini daca este nevoie.

 

Un mic sfat: Pentru un plus de placere tine-i picioarele strânse în timpul penetrarii.

Urechi de iepure

Întinde-ti iubita pe spate, departeaza-i picioarele si ridica-i-le pâna când genunchii se apropie de urechile ei. Pune-i o perna sub fund, iar aceasta pozitie îi plaseaza vaginul într-un unghi potrivit unui penis mic. Când o vei penetra va avea impresia ca vaginul îi este umplut complet. Te poti misca cât de amplu poti, însa va fi dificil pentru partenera sa mentina picioarele astfel. Ar fi bine ca genunchii ei sa fie sustinuti de bratele tale.

 

Un mic sfat: Aceasta pozitie îti permite sa-i stimulezi clitorisul cu mâna, în timp ce faceti amor.

 

Pozitia în V

În timp ce partenera este întinsa pe spate, misca-te între picioarele ei si penetreaz-o asa cum ai face-o din pozitia misionarului. Mai apoi, ridica-i picioarele astfel încât sa formeze un V pe umerii tai. Chiar si un penis mic poate patrunde adânc datorita pozitiei.

 

Un mic sfat: Si aceasta pozitie îti ofera o excelenta oportunitate de a stimula manual clitorisul pâna când va avea orgasm.

 

 

Chiar daca societatea moderna pune un mare accent pe marime, adevarul este ca si un penis mic poate produce orgasm unei femei. Este adevarat ca un barbat mai putin dotat trebuie sa stimuleze clitorisul în timpul actului de amor, dar si unul cu penis mare poate fi nevoit sa apeleze la acest truc. Iar preludiul conteaza foarte mult, un orgasm generat de limba barbatului va fi câstigator în fata oricarei femei. Combina asta cu pozitiile pentru un penis mic si iubita ta va fi mai mult decât satisfacuta.

Sursa: www.problemesex.ro

Adauga un comentariu