Local

8 persoane au fost reținute de polițiști, după scandalul din localitatea Lungani, județul Iași

Publicat: 20 oct. 2021
În seara zilei de 19 octombrie a.c., polițiștii din Iași au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane amenință cu acte de violență și au distrus mai multe autoturisme

În seara zilei de 19 octombrie a.c., polițiștii din Iași au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane amenință cu acte de violență și au distrus mai multe autoturisme.

Polițiștii din structurile de ordine publică s-au deplasat la fața locului, iar, din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că este vorba despre un conflict între membrii a două familii, în urma căruia au fost distruse mai multe autovehicule, precum și geamurile și gardurile unor locuințe.

Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, fiind totodată efectuate două focuri de armă, de avertisment, în plan vertical.

Conflictul a fost aplanat, mai multe persoane fiind conduse la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, *8 persoane au fost reținute de polițiști *și introduse în Arestul IPJ Iași.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, distrugere și violare de domiciliu, pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale, potrivit IPJ Iași.

Adauga un comentariu