Actualitate

Delia s-a dus la Piața Obor cu sacoșa de rafie: „O doare fix în pix de ce zice lumea!”

Publicat: 18 dec. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Delia s-a dus la Piața Obor cu sacoșa de rafie O doare fix în pix de ce zice lumea
Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din România

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Delia și-a obișnuit fanii din mediul online în ținute extravagante sau cu postări din vacanțe de lux. Recent, cântăreața le-a oferit fanilor o adevărată surpriză. Artista a marcat încă o „excursie”, dar de această dată în piață. Delia s-a dus la Piața Obor cu sacoșa de rafie. Atât internauții, cât și cei care vând în piață, au fost surprinși de apariția Deliei printre tarabe.

Delia se află de multă vreme în lumina reflectoarelor, cucerindu-și fanii cu talentul său muzical, dar și aparițiile extravagante. Recent, aceasta a mai bifat încă una, doar că de această dată spațiul de desfășurare a fost una dintre cele mai cunoscute piețe din Capitală. Cum a apărut Delia în piața Obor.

Delia s-a dus la Piața Obor cu sacoșa de rafie

Comercianții din Piața Obor au avut parte de o surpriză de proporții când printre tarabele din paiață și-a făcut apariția Delia. Se pare că artistei i s-a făcut poftă de câteva murături, așa că a ieșit la cumpărături.

După ce și-a cumpărat murăturile, Delia a luat la pas Piața Obor și s-a plimbat printre tarabe. Îmbrăcată lejer, în haine de stradă, și cu un fes negru pe cap, artista a făcut ravagii în piață. Însă, piesa de rezistență a fost sacoșa de rafie pe care cântăreața a scos-o la înaintare.

Pofticioasă din fire, Delia a luat la pas piața și a umplut nu una, ci două sacoșe de rafie încăpătoare. Artista și-a făcut toate poftele, iar plimbarea prin Piața Obor a fost lungă. Vedeta a imortalizat „excursia” ei și a postat imaginile în mediul online. Internauții s-au arătat surprinși să o vadă pe cântăreață în această ipostază.

După ce a făcut piața, cu sacoșele pline, Delia a pornit spre casă. Însă, aceasta nu a plecat cu un bolid de lux, așa cum mulți se așteptau, ci cu metroul. Apariția ei a surprins și de această dată, iar oamenilor din metrou nu le-a venit să creadă atunci când au zărit-o pe vedetă.

„OMG, ador geanta de rafie!“

Întreaga călătorie a Deliei a generat motiv de dispută în mediul online. Internauții s-au împărțit în două tabere și au dat drumul la război. Mulți au fost cei care au apreciat vizita cântăreței în piața Obor.

„Cea mai cool muiere. O doare fix în pix de ce zice lumea”, „Haterii vor spune că ți-a luat metrou privat. Te ador”, „OMG, ador geanta de rafie! Așa o să merg în Obor de acum”, „Ești un om normal. M-ai impresionat, credeam că ai oameni plătiți ca să facă toate cumpărăturile”, au spus unii dintre interanuți.

Însă, evident că imediat au apărut și cârcotașii, care nu au ezitat să o critice pe artistă.

„Te-ai săturat de zdrențe și de croitorii care își bat joc de tineri cu hainele lor de plastic? Te-ai întors la Obor, acolo bumbac, in, lână ieftine și după ce le îmbraci arăți a om normal, nu a paiață” / „Vai, a mers vedeta la piață, cred că e prima dată în viața ta când calci pe acolo”, au spus alți internauți după Delia s-a dus la Piața Obor cu sacoșa de rafie.

Comentarii
Adauga un comentariu