Cultural

Delia a surprins din nou cu o pereche de cizme MSCHF’s Crocs Big Yellow. De data aceasta a intrat sub lupa Ralucăi Bădulescu

Publicat: 26 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Delia a surprins din nou în mediul online cu o pereche de cizme MSCHF’s Crocs Big Yellow. Artista este mereu în centrul atenției publicului, nu doar datorită muzicii sale, ci și aparițiilor, adesea considerate controversate.

Cel mai recent exemplu este piesa „Sirena apelor”, care a împărțit internetul din cauza câtorva sunete care amintesc de „manele”, și videoclipului îndrăzneț în care artista mușcă dintr-o bucată de carne, amintind de celebra Lady Gaga.

Delia a surprins din nou cu o pereche de cizme MSCHF’s Crocs Big Yellow

După ce a trecut întreaga agitație legată de noua lansare și colaborare cu Conte Casanova, de care Delia se arată extrem de mână, acum artista se confruntă cu criticile utilizatorilor de pe internet, care nu încetează să o bombardeze cu mesaje pe toate rețelele sociale.

Internauții îi spun că a făcut cea mai proastă alegere atunci când și-a cumpărat cizmele de la MSCHF’s Crocs. Reacțiile au continuat să curgă zilnic și, la un moment dat, Delia a fost nevoită să răspundă în stilul caracteristicilor celor care i-au scris pe Instagram.

„Săraca tare mi-e milă de tine..” a fost comentariul unei fane, însă răspunsul Deliei nu s-a lăsat așteptat: „De fapt ți-e milă de tine…dar tu crezi că la mine e problema ta.” Cu toate acestea, postarea Deliei cu cizmele controversate a strâns aproape 50 de mii de aprecieri.

Ce spune Raluca Bădulescu despre apariția Deliei

Celebra jurată de la „Bravo, ai stil!” a avut un punct de vedere cu privire la ținuta cu care Delia s-a afișat în mediul online.

„Sunt la curent cu tot ce este în trend, însă sunt trend-uri pe care le putem adapta la viața de zi cu zi, însă sunt trend-uri care se adresează artiștilor, oamenilor care evoluează pe scenă, oamenilor care merg la fashion show-uri. Aceste cizme reprezintă o colaborare a brand-ului MSCHF X Crocs, prețul unei astfel perechi fiind de 500 de euro, însă ele sunt sold out. Momentan se vând la un preț mult mai mare pentru că nu se găsesc și e o cerere foarte mare pentru acest model „, a spus Raluca pentru radiospimplu.ro.

Prețul actual al unei astfel de perechi pe care Delia și-a achiziționat-o este de 1100 de euro. Vedeta spune că ea nu ar da acești bani pe o astfel de pereche de cizme pentru că nu ar purta așa ceva având în vedere că nu i se potrivesc:

„Nu, nu sunt genul meu, nu aș da atât, însă Delia arată sublim cu aceste cizme. I se potrivesc de minune. Sunt genul de cizme statement, genul de încălțăminte pe care o pot purta artiștii, în editorialele de modă și cu care dacă avem curaj și garderoba pe măsură, putem ieși oriunde.”, a concis Raluca Bădulescu.

Delia a reușit să uimească din nou internetul după apariția sa cu o pereche de cizme MSCHF’s Crocs Big Yellow.

Adauga un comentariu