Cancan ultimă oră

A ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum Bogdan după divorțul de Hannelore

Publicat: 24 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bogdan și Hannelore au format unul dintre cele mai controversate cupluri din cadrul show-ului difuzat la Antena 1. Cei doi au divorțat și ulterior au trecut prin transformări spectaculoase.

Atunci când a decis să participe la ”Insula Iubirii”, Bogdan Ionescu era chel, fără barbă și cu câteva kilograme în plus. Anii au trecut, însă, iar acum fostul concurent a ajuns de nerecunoscut. Imediat după ce a decis să pună capăt mariajului cu Hannelore, Bogdan nu ar fi stat prea mult pe gânduri și a încercat să-și refacă viața. A trăit o scurtă poveste de dragoste alături de o șatenă din Târgu-Mureș, iar apoi s-a cuplat cu un make-up artist din Timișoara.

Nu și-a găsit însă sufletul pereche, iar ulterior fostul soț al lui Hannelore a decis să facă niște schimbări în ceea ce îl privește. Așa că a decis să adopte un nou look. Acum, are o altă frizură și ce-i drept… îl prinde de minune. De asemenea, a adoptat un stil de viață sănătos și trage din greu la sală. Iar schimbarea este de bun augur pentru că a ajuns să aibă un corp de invidiat.

Totdată, Bogdan s-a reorientat rapid în ceea ce privește partea profesională. Fostul concurent și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a fi DJ.

Hannelore și Bogdan de la “Insula Iubirii” au divorțat

În mărturisirile aștenute atât pe pagina ei de Instagram, cât și pe cea de Facebook, Hannelore de la “Insula Iubirii” a vorbit despre parcursul ei în emisiune, despre redescoperirea de sine, despre sentimentele pe care le are pentru Andi Constantin, una dintre ispitele din emisiunea de la Antena 1, dar și despre momentele trăite alături de fostul soț, Bogdan Ionescu.

”Am învățat ceva important datorită «Insulei iubirii»: că viața se trăiește, nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem.

Da, Andi e un barbat frumos și mi-a plăcut, e un bărbat interesant, m-a atras și am vrut să mă ascund. Dar am greșit și realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și, de asemenea, soțul meu sau fostul e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alături de mine, am avut momente frumoase, dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici în viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentu asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!”, a scris Hannelore Ulrich pe pagina ei de Facebook.

Adauga un comentariu