Actualitate

A apărut portretul robot al tinerei ucise şi băgată în geamantan, în Giurgiu

Publicat: 03 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A apărut portretul robot al tinerei ucise şi băgată în geamantan în Giurgiu
Portretul robot al tinerei ucise pe un câmp din Giurgiu

Oamenii legii au dat publicării noi informaţii despre crima care a şocat întreaga Românie. Anchetatorii au dat spre publicare portretul robot al tinerei ucise şi băgată într-un geamantan.

Crima oribilă a avut loc în Giurgiu. Oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un cadavru arde într-o pădure din Giurgiu. Prezenţi la faţa locului, oamenii legii au observat că este vorba despre cadavrul unei tinere care este pus într-un geamantan.

Anchetatorii au întocmit portretul robot al victimei

Anchetatorii au întocmit portretul robot al victimei. Toate persoanele care o recunosc pe tânăra sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgenţă 112 sau să apeleze la cea mai apropriata secţie de poliţie. Tânăra ucisă nu se afla printre persoanele declarate dispărute în ultima lună din România.

Anchetatorii au găsit-o pe tânăra care ardea pe câmpul dintre localităţile Valea Plopilor şi Ghimpaţi din Giurgiu. Oamenii legii încă nu au identificat identitatea acesteia la trei zile după descoperire. Corpul fetei a fost găsit carbonizat în proporţie de peste 90%.

Conform portretului robot întocmit de anchetatori, victima este o femeie în vârstă de aproximativ 20-30 de ani şi are o înălţime cuprinsă între 160-165 de cm cu o greutate cuprinsă între 50-55 de kilograme. Victima ar avea părul şaten şi o lungime medie a acestuia. Urechile femeii sunt mici şi depărtate dar şi cu dinţii într-o stare bună, fără carii dar incisivul mic din dreapta sus lipseşte.

Sânii victimei erau mici în raport cu corpul şi nu avea cicatrice sau tatuaje. Victima avea o mărire mă încălţăminte de 35-36

Victima ardea pe un câmp din Giurgiu

Trupul tinerii a fost găsit, arzând, pe un câmp din Giurgiu în cursul zilei de vineri. Fata se afla într-o valiză care a fost lăsată de criminal la marginea drumului DN6 din judeţul amintit mai sus. Oamenii legii au fost alertaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, de un cetăţean care a descoperit cadavrul în flăcări a femeii. Poliţiştii însoţiţi de criminalişti au sosit imediat la locul faptei şi au demarat ancheta.

Conform anchetei în curs, cadavrul femeii a ars în proporţie de 90%, iar după efectuarea unei autopsii, criminaliştii au constatat că faţă prezenta mai multe plăgi la nivelul capului. Acestea erau rezultatul unor loviri cu un corp dur tăietor. Victima avea fractura sternala şi costala şi decesul a survenit după un şoc traumativ şi hemoragic. Cadavrul tinerei a fost dus de o persoană necunoscută pe câmpul de la marginea DN-ului, apoi incendiată în valiza cu care a fost transportată.

Au fost recoltate probe ADN, iar ciminaliștii continuă cercetările, pentru identificarea atât a victimei, cât și a făptașului.

Trei persoane, audiate în cazul cadavrului găsit incendiat pe câmp

Trei persoane sunt audiate în cazul cadavrului găsit incendiat pe câmp. Victima care a fost găsită incendiată pe un câmp din Giurgiu a fost ucisă cu circa două ore înainte de a i se da foc şi nu a fost legată de mâini. Conform noilor informaţii obţinute pe surse, organele tinerei erau intacte la autopsie.

Sâmbătă, 31 octombrie, au fost audite trei persoane în acest caz, iar duminică s-au luat imagini de pe camerele de supraveghere şi de la benzinăriile din zonă, pentru ca autorităţile să vadă ce persoane au tranzitat zona.

Adauga un comentariu