Cancan

A avut Denise Rifai relaţii cu oameni politici? Noua vedetă de la Kanal D a spus tot

Publicat: 06 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A avut Denise Rifai relaţii cu oameni politici Noua vedetă de la Kanal D a spus tot
Denise Rifai considera ca asocierea cu un om politic e ceva aproape firesc

Una dintre cele mai cunoscute moderatoare TV din România a povestit detalii din viaţa sa personală. Astfel din cadrul unui interviu a reieşit ce fel de bărbaţi îi plac lui Denise Rifai. De asemenea nouă vedetă de la Kanal D a mărturisit dacă a avut relaţii cu oameni politici.

Denise Rifai, noua vedetă de la Kanal D, a făcut unele dezvăluiri despre viaţa ei, în cadrul unui interviu. A povestit şi ce-i place la un bărbat şi a răspuns şi la întrebarea dacă a avut relaţii cu oamenii politici.

Denise Rifai a spus dacă a avut relaţii cu oameni politici

“Noroc că am avut şi am o viaţă cuminte şi aşezată. Şi mă bucur mult că am reuşit să o ţin pentru mine! Există un strop de adevăr, şi anume iubesc atât de mult politica, încât asocierea cu un om politic e ceva aproape firesc” , a pârât vedetă.

Apoi, a vorbit despre cum trebuie să fie un bărbat pentru ea şi la ce tânjeşte foarte mult.

„Îmi plac bărbaţii care aduc flori femeii de lângă el! Bărbatul trebuie să-mi deschidă uşa cu un braţ de flori! Mi-ar plăcea tare mult ca într-o zi să fiu mama şi mi-ar plăcea la fel de mult ca într-o zi să pot să-mi întemeiez o familie. În cel mai tradiţional mod posibil. Şi mi-ar plăcea să am chiar mai mulţi copii. Însă cel şi cel mai mult îmi doresc să fiu mama de băiat. Să las şi eu în urma mea măcar un Bărbat, ca şi aşa e un deficit atât de mare de bărbaţi pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie!

Dar viaţa nu e întotdeauna doar cum ţi-o doreşti, iar dacă nu e scris să am copii, nu va fi cu supărare. Anii trec cu o viteză uluitoare şi nu ştiu ce va fi. Încerc să las ceva bun în urma mea în fiecare zi şi am alături o mână de oameni care îmi sunt prieteni şi cu care trec prin viaţă foarte frumos”, a declarat Denise Rifai pentru VIVA!

Denise Rifai, spaima oamenilor politici

Denise Rifai a devenit cunoscută datorită emisiunii “Legile Puterii” pe care a moderat-o la Realitatea Plus. A demisionat de la postul TV în lună martie, pe motiv că nu mai exista niciun fel de compatibilitate între ea şi nouă echipă editoriala. Denise Rifai a părăsit echipa Realitatea Plus şi a revenit pe micile ecrane după câteva luni de absenţa. De data aceasta, vedeta va putea fi urmărită la Kanal D. Emisiunea este intitulată “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în care va invita persoane cunoscute şi le va adresa diverse întrebări.

„Am emoţii foarte mari şi îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, şi m-a convins să spun „Da!” imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grila posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapa în viaţa mea profesională, însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeaşi Denise Rifai. Onestă, mereu în căutarea adevărului în raport cu invitaţii mei, dar şi cu publicul pe care îl iubesc atât de mult şi de care îmi este foarte dor”, a spus Denise Rifai.

Denise Rifai face parte dintr-o familie bogată

Vedeta tv se număra printre cele mai frumoase moderatoare de emisiuni din România, iar graţie curiozităţilor sale a reuşit să facă interviuri exceptionae de-a lungului timpului, indiferent de personaje. Denise Rifai a studiat ASE şi Facultatea de Limbi Străine, Secţia Engleză – Arabă, însă vocaţia pentru televiziune a fost cea care sia pus amprenta asupra carierei sale.

Prezentatoarea tv face parte dintr-o familie bogată, căci tatăl ei, un important om de afaceri, este unul dintre liderii comunităţii iordaniene din România, însă care doreşte să fie o persoană discretă cu viaţa personală.

Trebuie să menţionăm că Samir al-Rifai, fost prim-ministru iordanian în perioada 14 decembrie 2009 – 9 februarie 2011, este rudă cu Denise Rifai. Tatăl vedetei, Samir, este fiul fostului premier al Iordaniei Zaid al-Rifai şi nepot al fostului prim-ministru Samir al-Rifai, decedat în anul 1963. De altfel, acesta este nepotul lui Bahjat Talhouni, un alt premier iordanian.

Adauga un comentariu