Cancan ultimă oră

A avut Gabriela Cristea o relație cu Tavi Colen, în tinerețe? Vedeta ar fi fost surprinsă în centrul vechi cu solistul de la Talisman! Care e adevărul?

Publicat: 18 sept. 2021
Gabriela Cristea machiata strident pe Instagram
Gabriela Cristea a debutat în televiziune în 1994, atunci când a prezentat concursul Eurovision la TVR 1

Gabriela Cristea ar fi avut o relație de scurtă durată cu un alt Tavi decât cel cu care este căsătorită acum: fostul solist al trupei Talisman, Tavi Colen.

Numele Tavi pare să-i fi purtat noroc frumoasei Gabriela Cristea. Bruneta și-a găsit liniștea în brațele solistului Tavi Clonda, cu care are doi copii, însă există zvonuri conform cărora un alt Tavi ar fi avut ”bucurii” la ea, cu muți ani în urmă.

Gabriela Cristea, de braț cu Tavi Colen

Este vorba despre Tavi Colen, fost solist al trupei Talisman, care era în mare vogă în 1999, atunci când cei doi ar fi fost surprinși împreună, într-o postură destul de apropiată. La vremea aceea, Gabi Cristea avea 25 de ani și nu apucase să pozeze încă în Playboy, însă înnebunea bărbații cu aparițiile ei pe micul ecran.

Ce-i drept, la vremea aceea nu prea existau publicații online în România, așa că eventuale fotografii cu cei doi împreună ar mai putea fi găsite doar prin vreun sertar prăfuit al unei arhive de ziar. Dacă acestea chiar există… Totuși există o sursă destul de credibilă care relata, în urmă cu 5 ani, despre eventuala idilă a celor doi dar și despre o relație la fel de uitată, cea cu grecul Dimitris.

Ce a scris presa despre povestea cu solistul de la Talisman

”De-a lungul timpului (Gabriela Cristea, n.r.) şi-a schimbat de mai multe ori locul de muncă, dar şi starea civilă. Ea a intrat în atenţia presei în 2000, când a pozat în cele mai sexy ipostaze, în revista destinată bărbaţilor. Fotografiile fiind „dintre cele mai curajoase şi dezinhibate”.

În 1999, existau bârfe că Gabriela s-ar fi consolat cu Tavi Colen, asta după ce a fost surprinsă plimbându-se braţ la braţ cu artistul prin Centrul Capitalei.

Dar se pare că idila a fost mai scurtă decât o ploaie de vară. În 2004, vedeta petrecea clipe de neuitat cu Dimitris Pelopones”.

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în 1994, atunci când a prezentat concursul Eurovision la TVR 1.

Ulterior, ea a trecut la Tele 7 ABC, după care la ProTV, unde s-a ocupat de campania ProNATO. Din 2000, ea s-a ocupat la știri sportive și a realizat o emisiune matinală la B1TV, după care din 2007 a ajuns la Kanal D. În prezent, Gabriela Cristea lucrează la trustul Intact, unde prezintă o emisiune matrimonială.

 

Adauga un comentariu