International

A câștigat 47 de milioane de dolari la loterie punând numerele visate de soțul ei

Publicat: 20 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A câștigat 47 de milioane de dolari la loterie punând numerele visate de soțul ei
Deng Pravatoudom a câștigat zeci de milioane de dolari cu numerele visate de soțul ei

O femeie din Toronto a câștigat premiul cel mare la loterie după ce a pus zeci de ani la rând aceleaşi numere pe care soţul ei le-a visat. Premiul în valoare de aproximativ 47 de milioane de dolari a fost deja adjudecat de
Deng Pravatoudom.

Femeia le-a spus oficialilor loteriei că a jucat aceleaşi numere timp de 20 de ani și că visul soţului ei s-a împlinit într-un final.

Femeia juca la loto numerele visate de soţul ei în urmă cu 20 de ani

O femeie din Toronto care a folosit aceleași numere de loterie de când soţul ei le-a visat a câștigat aproape 50 de milioane de dolari cu ei.

Deng Pravatoudom a declarat oficialilor din Ontario Lottery and Gaming Corp. că numerele pe care le-a ales pentru Lotto Max de 1 decembrie 2020 erau aceleași pe care le-a folosit de ani de zile de când soțul le visase cu 20 de ani mai devreme.

Persistența lui Pravatoudom a dat roade atunci când biletul i-a adus un jackpot de 47,1 milioane de dolari. Ea a spus că aceste câștiguri îi vor aduce o ușurare binevenită, deoarece a fost disponibilizată din slujba ei primăvara trecută, pe fondul pandemiei COVID-19 .

„Cu acești bani, voi fi capabil să-mi ajut copiii mai mult, oricum vor ei, îi voi putea cumpăra pentru ei, o mașină și haine noi”, a spus ea.

A cumpărat 160 de bilete la loterie și le-a câștigat pe toate

Un bărbat din Virginia a spus că are „un sentiment” cu privire la unele numere pe care le-a copiat dintr-o emisiune TV care i-a condus la cumpărarea a 160 de bilete pentru o singură tragere la sorți – și a câștigat 800.000 de dolari.

Kwame Cross of Dumfries le-a spus oficialilor loteriei din Virginia că a cumpărat 160 de bilete pentru Pick 4’s, 5 decembrie. Bărbatul avea aceeaşi combinaţie de numere, respectiv 7314.

Bărbatul a văzut o adresă la un post de televiziune

Acesta şi-a explicat gestul pe care l-a făcut printr-o declaraţie inedită. Bărbatul le-a spus oficialilor loteriei din Virginia că totul a pornit de la o adresă dintr-o emisiune TV. Pur şi simplu a văzut emisiunea iar adresa care era în fundal i-a rămas întipărită în minte:

Adauga un comentariu