Eveniment-Social

A comis o tâlhărie în plină stradă, dar a fost prins. Nu este singurul hoț care a intrat, în ultimele zile, în arestul de la IPJ

Publicat: 02 oct. 2020
Polițiștii din Iași au deschis mai multe dosare penale, iar în cele din urmă, într-o singură zi, trei hoți au ajuns după gratii
Tâlharul a fost încătușat de polițiști și a fost introdus în arestul IPJ Iași

Mai mulți indivizi au ajuns după gratii, după ce au furat sau au tâlhărit în plină stradă. Polițiștii ieșeni i-au prins pe infractori la scurt timp după ce au comis faptele. O parte dintre bunuri au fost recuperate, însă victimele au rămas cu o pagubă și cu o sperietură pe cinste

Un individ a ajuns în arest după ce a comis o tâlhărie. Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat de 50 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în seara de 3 august a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, prin exercitarea de acte de violență, acesta i-ar fi sustras unui tânăr de 29 de ani, portofelul cu acte și bani, telefonul mobil, un smartwatch, un lanț și o brățară, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 30 septembrie, a.c. bărbatul cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. La data de 1 octombrie a.c. acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

A găsit un portofel și nu l-a predat, iar asta l-a costat libertatea

Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de furt. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că la data de 18 septembrie, a.c. în timp ce s-ar fi aflat la o terasă din municipiul Iași, acesta și-ar fi însușit pe nedrept un portofel cu bani și acte pierdut de un bărbat de 50 de ani, din comuna Mogoșești, iar când persoana vătămată s-ar fi întors să își caute portofelul, bărbatul de 45 de ani ar fi introdus bunul în buzunar, după care ar fi plecat, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.900 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 30 septembrie, a.c. bărbatul cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. La data de 1 octombrie, a.c. acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

A furat un camion plin cu materiale de construcții. Nici măcar permis de conducere nu avea

Polițiștii ieșeni mai efectuează cercetări și într-un dosar penal de furt calificat în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 1 spre 2 august ,a.c. un tânăr ar fi sustras din curtea unei societăți comerciale doi paleți de BCA pe care i-ar fi transportat cu un vehicul aparținând societății, iar ulterior ar fi sustras un autocamion încărcat cu opt paleți de BCA și 20 de panouri de plasă sudată. Autocamionul a fost recuperat de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, la data de 30 septembrie, a.c. acesta a fost depistat de către polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Miroslava, fără a deține permis de conducere.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 30 septembrie, a.c. tânărul cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Adauga un comentariu