Local

A crescut într-un centru din București de când s-a născut, iar de câțiva ani a aflat că părinții lui sunt din Iași. Acum vrea să descopere adevărul: „De o viață încerc să îmi găsesc familia”

Publicat: 17 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A crescut într-un centru din București de când s-a născut iar de câțiva ani a aflat că părinții lui sunt din Iași. Acum vrea să descopere adevărul De o viață încerc să îmi găsesc familia
Un tânăr își caută părinții biologici

Marian Avram a fost abandonat încă de la naștere de către părinții săi biologici într-un centru de plasament. Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 36 de ani își caută cu disperare familia. Tânărul are informații despre locul din care ar proveni, anume satul Verseni, comuna Miroslovești, județul Iași. În plus, acesta cunoaște și numele celor care i-au dat viață

Toate căutările de până acum ale lui Marian Avram au fost în zadar, însă nu renunță. Din păcate, informațiile pe care le-a obținut până în acest moment nu l-au ajutat.

Un tânăr își caută părinții biologici

Marian Avram își caută de ani întregi părinții biologici. Cea mai mare parte a vieții sale a petrecut-o într-un centru de plasament din București, deși tatăl ar fi din Iași.

Devenind om matur, la vârsta de 36 de ani, dorința bărbatului de a-și afla rădăcinile nu a dispărut.

„Sunt născut la data de 10.01.1986, în București, sectorul 6. Sunt în căutarea familiei mele pe care încerc să o găsesc de o viață. Știu că tatăl meu se numește Gheorghe Avram, din satul Verseni, comuna Miroslovești, județul Iași, cu vârsta de 69 de ani, iar despre mama mea știu că se numește Sultana Mită, din satul Bărăcănești, județul Ialomița, având vârsta de 76 de ani.

Încă de la naștere am crescut la Casa de Copii nr. 5 din București. În toți acești ani nu am încetat o clipă să-i caut, însă nenumăratele încercări au fost în zadar. Este atât de greu să trăiești singur pe această lume și să nu ai o vorbă bună. Singura speranță a mea sunteți voi. Oameni cu suflet bun, ajutați-mă să-i găsesc”, menționa Marian Avram.

O studentă își caută părinții

Recent, reporterii BZI au prezentat un caz similar. Miruna Gabriela Puiu, o tânără pășcăneancă, în vârstă de 19 ani, a fost abandonată de părinții biologici când avea doar câteva zile de viață. Studenta de la Facultatea de Litere nu își cunoaște trecutul, singura informație pe care o deține în acest sens fiind reprezentată de faptul că imediat după naștere a fost găsită de o asistentă la ușa secretariatului de la Spitalul Municipal din Pașcani.

Miruna a făcut un apel către toți cei care ar putea să o ajute cu informații utile, astfel încât aceasta să-și poată cunoaște trecutul.

„Aș dori să îmi găsesc familia biologică. Părinții adoptivi spun că aș fi fost abandonată de când m-am născut. Știu că am fost născută pe 5 martie 2003, dar părinții adoptivi mi-au spus că această dată nu este exactă, a fost pusă la presupunerea făcută de expertiza legală, deci pot fi născută oricând în perioada decembrie 2002 – martie 2003, cam aceea ar fi data mea de naștere totuși.

Am fost născută în orașul Pașcani, județul Iași, și abandonată, fiind adoptată ulterior la vârsta de aproximativ 9 luni, în Pașcani. În certificatul de naștere nu există date despre părinți, nimic. Aș dori din tot sufletul să îmi cunosc părinții și frații, dacă există”, a declarat Miruna Gabriela Puiu, studenta care își caută părinții biologici.

Adauga un comentariu