BZI LIVE

LIVE VIDEO – A cumpărat casele bătrânești pentru a face un muzeu dintr-un sat! Anatolie Botnaru despre Eco Resort Butuceni, din Moldova, la BZI LIVE

Publicat: 22 mai 2022

Luni, 23 mai 2022, începând cu ora 13:00, invitatul emisiunii BZI LIVE va fi Anatolie Botnaru, directorul Eco Resort Butuceni, Republica Moldova.
Eco-Resort Butuceni, unul dintre cele mai pitorești locuri din Moldova, este proiectul inițiat de invitatul Roxanei Caraiman care a cumpărat peste 20 de case din satul aproape abandonat pentru a oferi turiștilor o experiență de neuitat.
Pașii sunt simpli: alege una dintre camerele sau căsuțele primitoare, bucură-te de bucatele tradiționale sau participa la un master-class culinar oferit de cei mai primitori bucătari. Mai mult decât atât, există și un mini zoo unde se poate petrece o zi frumoasă împreună cu întreaga familie.
Toate detaliile vor fi oferite în timpul emisiunii de către Anatolie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:Adauga un comentariu