Prima pagină » Local » A descoperit o metodă naturală de a scăpa de candidoză și paraziți intestinali! Toate secretele au fost publicate într-o carte: „În România, nimeni nu vorbește despre asta” – FOTO

A descoperit o metodă naturală de a scăpa de candidoză și paraziți intestinali! Toate secretele au fost publicate într-o carte: „În România, nimeni nu vorbește despre asta” – FOTO

03 iun. 2024, 02:00, 2 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Kaira, pe numele său real, Anca Petianu, este originară din Pașcani, județul Iași. Tânăra în vârstă de 30 de ani este autoarea unei cărţi intitulate „Jurnal de vindecare”, în care împărtăşeşte metodele sale de a înlătura indigestia, apatia, anxietatea, gastrita sau alte afecţiuni. În această lucrare, tânăra dezvăluie şi o metodă naturală ce are la bază extractul de semințe de grapefruit şi care promite să înlăture candidoza și paraziții intestinali.

O păşcăneancă a descoperit o metodă naturală de a scăpa de candidoză și paraziți intestinali

Kaira susține că de cel puțin două ori pe an recurge la o curățare intensă, care durează patru săptămâni și constă în administrarea de extract de semințe de grapefruit. Tânăra este de părere că această cură o ajută să scape de paraziții intestinali și candidoză. Mai mult, această cură înlătură şi oboseala, şi cearcănele.

„Eu fac această cură cu extras de semințe de grapefruit de cel puțin două ori pe an. Acum, pot să vorbesc despre acest subiect pentru că mă simt mai ok, dar în alți ani nu puteam să vorbesc în acea perioadă, pentru că se simțea în interiorul meu de parcă era sfârșitul lumii. Este cea mai bună cură pentru deparazitare, anticandidoză, anti toate nebunelile nașpa de care vrei să scapi ca să-ți reechilibrezi flora intestinală, microbiomul, sistemul imunitar, să scapi de oboseală, să scapi de cearcăne, să scapi de tot ce îți este mai puțin benefic. Primul semn că această cură funcționează sunt erupțiile de pe ten, astfel se elimină toxinele. Al doilea semn este limba, care acum este rozalie, ca o petală de trandafir.

Dacă ai limba încărcată, albă, cu crăpături și tot felul de dandanale, asta înseamnă că ai și organismul încărcat. În timpul acestei cure, mai ales dacă ai probleme cu candidoza, limba se va vedea mult mai încărcată decât de obicei. Candidoza își are originea în intestin, În România, nimeni nu vorbește despre asta, candidoza este doar așa, ceva ce apare pe limbă și în zona vaginală. Nu trebuie să subestimăm niciodată puterea unui remediu naturist, pentru că își face treaba și ca prevenție, și ca tratament”, a precizat Kaira.

Kaira: „În timpul curei cu extract de semințe de grapefruit s-ar putea să existe o stare de oboseală mai accentuată”

Kaira îi avertizează pe toţi cei care vor să recurgă la această metodă de detoxifiere că s-ar putea să se confrunte cu stări de oboseală și amețeală.

„În timpul curei cu extract de semințe de grapefruit s-ar putea să existe o stare de oboseală mai accentuată, asta pentru că ficatul lucrează, poate apărea și o stare de ceață mentală, o stare de lipsă de focus, pe care și eu o am, este ca un fel de zăpăceală, te poți concentra, dar nu prea, iar dacă o faci, nu e pentru mult timp. Poate exista chiar și un pic de amețeală, adică nu te simți tu chiar tocmai în puterile tale, asta înseamnă că paraziții mor și sunt eliminați din interiorul tău.

Extrasul de semințe de grapefruit îl fac din zece picături dizolvate într-un pahar cu apă călduță, amestecul acesta se bea dimineața, pe stomacul gol, după care aștept cel puțin 20 de minute până la micul dejun”, a povestit Kaira, tânăra care recurge la o metodă naturală de a scăpa de candidoză și paraziți intestinali.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *